• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yapilan normal mi lutfen yorumlarinizi yazin cok onemli

Niye herşey tam olsun diye uğraşıyorsunuz ben avize 1 yıl sonra aldım, o da sadece 2 tane, bu süreçte brz daha rahat olursanız daha az sorun yaşarsınız.

Evlilik hazırlığı öncesi böyle gerginlikler olabiliyor.. Bizde evlenirken eşim 400 500tl lik avizelere bakıyordu almamak için zor ikna ettim evlendikten sonra da biz o parayla 1 gece konaklamalı tatil yaparız dedik onun yerine kendimiz 30 tlye masal ettiğimiz avizemiz var ( not: fikrimiz güzel, işçilik berbat bir avize ama bence çok güzel)

Önemli olan avize alıp almamak değil birbirinizi kırmamak:)

aynenn, ilk 1 sene mutfakta yemek masamız yoktu, ne eşim dert etti ne ben.. herşey oldugu kadar olmuştu....

Niye herşey tam olsun diye uğraşıyorsunuz ben avize 1 yıl sonra aldım, o da sadece 2 tane, bu süreçte brz daha rahat olursanız daha az sorun yaşarsınız.

aynenn, ilk 1 sene mutfakta yemek masamız yoktu, ne eşim dert etti ne ben.. herşey oldugu kadar olmuştu....

Onu unutmuşum daha 3 ay oldu mutfak masası alalı, en güzel yerden tam istediğim gibi aldımm sadece yemek masası almıştım, mutfak masasına niyetlenmedim bile :D

Amaa hala parama kıyıp sıraya koyup örtü diktiremedim, elimdekileri eskitiyorumm :D

amaaaann yeaaaa, çok saapmamak lazım :KK14::KK14:

Onu unutmuşum daha 3 ay oldu mutfak masası alalı, en güzel yerden tam istediğim gibi aldımm sadece yemek masası almıştım, mutfak masasına niyetlenmedim bile :KK70:

Amaa hala parama kıyıp sıraya koyup örtü diktiremedim, elimdekileri eskitiyorumm :KK70:

bu kadar ufak şeylerden tartışma çıkarmaşarınızı sürecin gerginliğine veriyorum. bazı şeyler onkadar abartılıyor ki nişan atmaya kadar gidebiliyor.

her şeyin tam olması sizi en mutlu çift yapmaz. bundan dolayı birbirinizi kırmaya değmez hele de maddi şeyler için. bırakın bazı eşyalar eksik kalsın, birlikte alın tamamlayın. bu aranızdaki dayanışmayı arttırır. bişeyler başardık hissi verir.
biz evleneli 10 ay oldu eşyalı evde oturduk yeni yeni evimizi kuruyoruz mutlu olmamıza da engel değil bu.

Benim de 3 hafta sonra dügünüm var. Esya alisverisini yuzde yuz tamamladim diyemem. Salonum yatak odam tamam ama avize falan ben de almadim. Mutfak masam ve sandalyelerim kayinvalidemin eskisi mesela idareten koyduk. Zaman icinde yenileyecegim onlari da. Su esya isini biz kadinlar cok abartiyoruz. Hele ki erkeklet bu tarz seylerden pek anlamaz ve ugrasmak istemez. Ivir zivir seyler icin adamin beynini yemeye gerek yok. Zaman icinde hallolur her sey nasilsa.

Back