• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bana röfle yakışır mı? (resimli)

cranky

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2006
737
5
296
40
Aydın
Merhaba arkadaşlar saçlarım bundan çok az daha koyu şu an.röfle yaptırmayı düşünüyorum ama yakışır mı bilemedim. Siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
bence fotoğraftaki saç renginiz gayet hoş. saçlarınız da sağlıklı görünüyor. röfle yaptırırsanız saçınız yıpranır ve incelir. tabi karar sizin göze alıyorsanız yaptırın

bence fotoğraftaki saç renginiz gayet hoş. saçlarınız da sağlıklı görünüyor. röfle yaptırırsanız saçınız yıpranır ve incelir. tabi karar sizin göze alıyorsanız yaptırın

micra yorumun için sağol. ben yıpranmayı göze aldım sadece tenime yakışır mı onu düşünüyorum. Bazılarında çok kötü duruyor ya öyle olursa diye korkuyorum.

canım anladığım kadarıyla ten rengin buğday. o nedenle sarının tonunu kuaförün çok iyi tutturması lazım. çiğ bir sarı olmaması lazım. bence küllü sarı tonlarında bir röfle yakışır. ama çok sık atılmasın bence...

canım anladığım kadarıyla ten rengin buğday. o nedenle sarının tonunu kuaförün çok iyi tutturması lazım. çiğ bir sarı olmaması lazım. bence küllü sarı tonlarında bir röfle yakışır. ama çok sık atılmasın bence...

evet buğday tenliyim, ama benden daha koyu tenli arkadaşımda röfle süper duruyor. Senin önerdiğin renk nedir,resim koyabilir misin?

bence yakışır tatlım hatta bebek sarısı röflesi yaptır bayılıorum röfleye :)

bende buğday tenliyim bu tene röfle çok yakışıyor tam 10 yıldır röfle yapıyorum ama dipleri geldiğinde hiç hoş olmuyor bakım gerekiyor bir de o sağlıklı saçlar çok yıprandı benim...ama renk olarak size yakışır.ama röfle artık pek kullanılmıyor modası geçti gibi

Son düzenleme:
bende buğday tenliyim bu tene röfle çok yakışıyor tam 10 yıldır röfle yapıyorum ama dipleri geldiğinde hiç hoş olmuyor bakım gerekiyor bir de o sağlıklı saçlar çok yıprandı benim...ama renk olarak size yakışır.ama röfle artık pek kullanılmıyor modası geçti gibi

sağol canım yorumun için. İçimi rahatlattın, ben pek modayı takip etmem. Bakalım yarın kuaföre gidip soracağım yakışıp yakışmadığını bir de ona sorayım.

şuan saçların çok güzel görünüyoo :)
ayrıca röflede yakışıcaktır ama ilk defa yaptırıyosan açık sarı yaptırma aynada kendini çok solgun bulabilirsin :71:

Sanki röfle seni olduğundan büyük gösterir gibime geliyor yüzünün şekline bakınca.. bence karamel tonları veya açık kumral yakışabilir yüzünü tam göremediğim için yanılıyorda olabilirim :)

şuanki saç renginiz çok hoş öncelikle onu söyliyim.. röfle yaşınızı daha büyük gösterir bu nedenle ben karşıyım.. ama ille yaptırıcam diyorsanız sarının çok tonu var mutlaka size yakışan bi tonu vardır. tek ihtiyacınız olan işinin ehli bir kuaförr

sapolun kızlar yorumlarınız için. Malesef hala karar veremedim. :( Biraz daha düşüneyim en iyisi.

Yakışır süper olur ama güzelim saçların incelir röflenin bakımı zor biliyosun

Back