Bana rahat battı galiba

Belki geçmiş bilinçaltına yerleşmiş problemlerim sebebi ile böyle davranıyorum. Belki hormonlar ... ama hala bak diyorum ki nasıl ya gerçekten hiç bisey yapmiyomu benim kocam... mesele aslında kocama güvenmemek değil galiba kardeşimde gitse yapar babamda olsa yapar yorumunu yapardım sanırım suanki kafayla
Yapmıyordur yapmayan erkekler var

Başka bir arkadaş 2 3 gün önce benzer konu açmış kimse ona bu kadar olumsuz kırıcı yorum yapmamıs eski ve bilinen bir üye olduğu için mi acaba
Nabza göre şerbet gibi üyeye göre de yorum yapılıyor bir cok konuda denk geldim
Buradaki konu sahibine yüklenildiği kadar diğer konu sahibine yuklenilmemis sorunum diğer konu sahibi veya üyeler değil çok dikkatimi çekiyor
Baya baya bazı benzer konular veya yorumlarda üyelere göre yorum yapılıyor
Yokyaa Yokyaa siz boşanıp yeniden mi evlendiniz yoksa evliliğiniz devam mı ediyor 2018 de boşanma ile ilgili konunuz var mahkemede ne giysem gibi tuhaf bir konu
Evet 2. Evliligim ilk evliligim çok zor geçmişti ve bitirmiştim

Geçmiş problemler veya hormonlar güzel giden bir ilişkiye dinamit koymayı gerektirmez üstelik birlikte çocuk dünyaya getirmeyi planlarken. Yazdığın, kocam bir şey yapmıyor mu kısmı bile yakın arkadaşınız olsam sizi dövmeme yeterli :KK70: Bir kendine gel tokatı lazım anlaşılan. Evliliğini bozmaa.
Bazen bi tokata ihtiyaç duyup napiyorum ben ya dediğimiz zamanlar olabiliyor malesef anlamlandıramadığım bi şekilde o dönemdeyim

Eşim benden gizli yazışmalarımı takip etse ben de bunu fark etsem ondan buz gibi soğurum.
Yaptığınız çok çirkin.
Çocuk takip eder gibi.
Adam sizden her uzakta olduğunda böyle mi yapacaksınız?
Evliliğinizde sorun yokken bu durumdaysanız Allah eşinize yardım etsin.
Daha önce çok uzak kaldık hic yapmadık aklima dahi gelmedi bu sefer böyle oldu. Benim derdim şu normal değil farkındayım bu sebeple sizlerden destek istedim

Başka bir arkadaş 2 3 gün önce benzer konu açmış kimse ona bu kadar olumsuz kırıcı yorum yapmamıs eski ve bilinen bir üye olduğu için mi acaba
Nabza göre şerbet gibi üyeye göre de yorum yapılıyor bir cok konuda denk geldim
Buradaki konu sahibine yüklenildiği kadar diğer konu sahibine yuklenilmemis sorunum diğer konu sahibi veya üyeler değil çok dikkatimi çekiyor
Baya baya bazı benzer konular veya yorumlarda üyelere göre yorum yapılıyor
Yokyaa Yokyaa siz boşanıp yeniden mi evlendiniz yoksa evliliğiniz devam mı ediyor 2018 de boşanma ile ilgili konunuz var mahkemede ne giysem gibi tuhaf bir konu
Ben buna gerçek hayatta çok şahit oluyorum.Alistim artik.Bugun bir otizm konusunda da dikkatimi çekti.3 aylıkken TV izleten anneye bir kaç kişi dışında sert çıkan olmamış.Ki kadın özel eğitim yerine sadece kreşe göndermiş .

iyi gidiyor dediğiniz evliliğe bakın tüm konuşmaları takip ediyor kimin yazdığını görüyor adama alan tanımıyorsunuz. iyi evlilik böyle değildir üzgünüm. iyi bir evlilikte çiftler birbirilerine alan tanırlar şüphe duymazlar. birbirine güvenirler. siz bence tedavi olmalısınız.

iyi gidiyor dediğiniz evliliğe bakın tüm konuşmaları takip ediyor kimin yazdığını görüyor adama alan tanımıyorsunuz. iyi evlilik böyle değildir üzgünüm. iyi bir evlilikte çiftler birbirilerine alan tanırlar şüphe duymazlar. birbirine güvenirler. siz bence tedavi olmalısınız.
Zaten sorun şu 2 senedir hep böyleydi suan ilk defa yaşanan bir durum ilk gebeliğim hamilelik hormonu nedir bilmem nasıl etkiler bilmem acaba hormonlardan mi diye size danistim zaten

Selam kızlar uzun zamandır aktif değildim yeniden gönderileri okudukça bende bir derdimi paylaşmak istedim. 2 senelik evliyim 7 aylık hamileyim çok şükür evliliğimde ufak tefek problemler dışında bir problem yok. Konum şu eşim daha önce yani bundan 4 5 sene öncesinde İzmir'e yaşıyordu orada bekar bir hayatı vardı. Şuan oradan iş aldı ve 15 20 günlüğüne orada olmak durumunda gideli 10 gün oldu. Bizim aramızda gizli saklı yoktur telekominikasyon uygulamamız bile birbirimizde hep açık istesek kimle konuşup ne yapıyoruz rahatlıkla bakarız. İstediğimiz zaman görüntülü konuşuruz gece bile arasak açmadigimiz zaman olmaz. Ama benim içime kurt düştü İzmire giderken whatsap uygulamasını kopyaladım kendime ona gelen tüm mesajları okuyabiliyorum. Ya kimse mi yazmaz belli kişiler ile belirli sohbetler olumsuz tek bir durum yok. Ben bir erkeğin böyle temiz kalabilme ihtimaline olan inancımı yitirmisim:) acaba anladı bilerek mi temiz kimseyle wpden konusmuyo diyorum. Ama içim çok huzursuz oraya gittiğinden beri. Yaptığım yanlış ama napıyım çok huzursuzum. Sizce bu konuyu salmalımıyım yoksa hissediyorsam doğrudur diyip devam mi etmeliyim. Yaptığımdan da utanıyorum açıkçası ama bilemedim kızlar yaa..
Wp'yi nasil kopyaladiniz yahu? Onu bi anlatin.

Yaptığınız kendinizi kurmak, üstüne üstlük bir şey yapmamış adama da anladı kesin yapmıyor demek. Hamilelik hormonları vs anlıyorum benimde eşim 2 hafta gitmek zorunda kaldı ama hamile olduğum için daha da panik bir şkeilde her fırsatta arayan kişiye bunu yapmadım yapmam da. Bunları anlarsa gerçekten ayıp olur, gururlu biriyse de kırar döker sizi.

Çok çirkin bir hareket. Hem de hiç şüphe yokken. Eşim yapsa fena bozarım. Hiç mi arkadaşlarımla özel konuşmam olmayacak illa aldatma mı olması lazım. arkadaşım belki eşimin bilmesini istemediği bir durumu bana yazıcak bu ne şimdi. Bu arada kopyalama dediğiniz şey bilgisayarınıza qr kod okutup açmasa onu görebilir, görüyordur da muhtemelen.

X