Kontakt Lens bana önerebileceginiz marka ve renk var mı?

mrw06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
122
0
ben numaralı seffaf lens kullanıyodum 6 aydır, artık renkli numralı ya gecicem :) gözlerim koyu kahve bugday tenliyim, hem dogal hemde rengini belli eden bişey istiyorum bana önerebileceginizz marka ve renk var mı arkadaslarrr :) opuyorumnanaktan

kendını cok fazla bellı etmıcek "ben burdayım" demıycek yesıl tonları olabılır mesela bugday tenlıysen

''arkadaslarr yardımm '' şeklinde değil de daha açıklayıcı başlık yazarsanız daha çok cevap alırsınız.Şahsen ''acil yardım'', ''lütfen yardım'' benzeri başlıklara bakasım gelmiyor benim.Konunun içeriği bilinirse ona göre konuyla ilgili bilgisi olan biri de yazar.Sadece sizi eleştirmiyorum bu şekilde başlık açan herkes için konuşuyorum.
Lense gelince..Solotica mel rengi çok tercih edilen doğal bir yeşil.Cor serisi daha açık olup kendini daha çok belli ediyor.

''arkadaslarr yardımm '' şeklinde değil de daha açıklayıcı başlık yazarsanız daha çok cevap alırsınız.Şahsen ''acil yardım'', ''lütfen yardım'' benzeri başlıklara bakasım gelmiyor benim.Konunun içeriği bilinirse ona göre konuyla ilgili bilgisi olan biri de yazar.Sadece sizi eleştirmiyorum bu şekilde başlık açan herkes için konuşuyorum.
Lense gelince..Solotica mel rengi çok tercih edilen doğal bir yeşil.Cor serisi daha açık olup kendini daha çok belli ediyor.

tamam bi dahakine öyle yaparım dogru düsünüyorsunuz.tesekür ederim bu arda cevabınız için:)

X