Saç Rengi ve Saç Boyama Bana Ombre Rengi Olarak Ne Önerirsiniz Kızlar Çok Heyecanlandım (RESİMLİ)

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
Arkadaşlar şu ombreyle ilgili evde yapan kızların videolarını izledim ve saçımı açtırmaktan vazgeçtim zaten boyada akıyo hala açılacak belliki sadece diplerle gövde arasında farkı kapatıp bi süre öyle kullandıktan sonra uçları2-3 ton açık renge getirip ombre şeklinde kllanmak size resmimi koyuyorum bu ton saça hangi renk ombre gider bana yardımcı olun lütfen Teşekkürler...

Fikirleriniz benim için önemli kızlar daha iyi yardımcı olabilmeniz açısından yüzümü komple koydum ki ten rengime görede renk değişir diye düşündüm. Teşekkürler :)

Bu kadının dipleri benden daha koyu ve ombre rengi çok güzel uymuşş hoş olmuş beğendim yani ben ne biliim :)

Eklentiler

• $24042012.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 208
Son düzenleme:
[video=youtube;isBzpaAYff0]http://www.youtube.com/watch?v=isBzpaAYff0[/video]

burda da kız evde yapıyo çok dikkatli izlenildimi evde yapılamayacak bişey değil yeterki hangi malzemeleri kullanacağımızı bilelim... Yardımlarınızı bekliyorum ona göre yarın boya alıp yapcam...

bu modeli ilk kez yapacaklar önce oryalle en uçtan 2 parmak kadar boyu açmaları 10 dk sonra diğer gövdeye doğru olan kısmı boyamamlılar,birde gövdeye dogru olan kısmı direk oryalle değil de vanilya sarısı,altın sarı gibi istedikleri bi tonla oryali karıştırıp açmaları daha iyi olur çünkü gövdeden uca dogru olan geçiş (örn:açık kestane,karamel,sarı) gibi olmalı bunu için çiğ bi görüntü olmasın diye boyayla karıştırcam ben bu şekilde uygulıcam boyaları alır almaz resimde koyucam ama arkadaşlar fikir verirseniz çok daha iyi olurdu

Çok basit öyle büyütülecek bişey değil aslında yabancılar maşallah herşeyi kendi yapıyolar evet eklediğin foto çok güzell teşekkür ederim

2 ay sonra düğünüm var gelinlik üstünde topuzlarda flana nasıl durur bilemedim bu kezde normalde cok hoş çok güzel ama düğün öncesimi sonrasımı yapsam bilemedim

ben düğünümden 2 gün önce boyattım saçımı aman diim hayatımda yaptığım en büyük yanlıştı. gelinliğin verdiği heyecanla insan daha önce yapmadığı şeyleri yapmak istiyo ama çok ciddi bi karar bu. resimlerini ömür boyu saklicaksın,evini süslicek oyüzden bence düğününden sonra boya saçlarını. şimdiden hayırlı olsun,allah mutlu etsin işallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…