Bana olumlu birşeyler söyler misiniz

İlk kızım böyle bir bebekti sürekli kucakta durdu. 12 aylıktı ikinci kızıma hamile olduğumu öğrendim hamile olmama rağmen ikinci kızım doğana kadar ve doğumca da hep kucakta oldu luan 25 aylık ara ara gelmek istiyor kucağıma ama artık sıkılıp istemiyor. Küçük kızımda öylr hrp kucakta mız mızdır ağlar gece uyku 6 aylık oldu 6 aydır yok. Ama size bir r şey diyim mi bu günleri özleyeceğiz 25 aylık kızım şuan kucağıma çok gelmiyor ya onu bile özlüyorum sanki o yüzden biraz sabır boşverin ağlasın durmasın uyumasın. Bunlar hep çok güzel

Aynı bizde öyle 3 sene zorladı bizi ama bu sene daha iyi çok şükür hatta bazen çok uslu akıllı oluyor şaşırıyorum

Bebeğini böyle büyüten bir annenin doğduğu günden beri ağlayan anneye akıl vermesi değilde başına gelmiş çek o zaman ne konuşuyosun demişsin resmen İnan benim bebeğimde sürekli ağlıyor 16 aylık biraz düşünün lütfen bzileride ve 10 aylık yürüdü ve yürürken bile peşinden ağlayarak gelen hiç uyutmayan çiş bile yaptırmayan bebeğin be demek olduğunu bilmiyorsanız lütfen köşene çekil ve sus demeyin siz bence usulca büyütmeye devam edin...

Şimdi size bırseyler yazmak ısterdım ama neyse dıyorum... Bazen sadece yorum yapmak ve ya saldırmak ıcın yorum yapıyorsunuz. Sakın bır bebek dedıysem benım bebegım bebegım gece aglamıyor kalkmıyor ful uyuyorum demedım dadıylada büyütmüyorum evet aglıyor mız mız ama bunları yapmayınca da endıse verıcı bır durum oldugumu söyluyorum. Benım durumum gıbı konu sahıbınınde durumunun gecıcı oldugunu söyluyorum 4.5 aylıkken dıs cıkardı suana kadar her ay dısle ugrasıyoruz. Gereksız kargaşa yaratıp duyar kasmayın.

Duyar kasmak mı hiç işim olmaz İnan yapacak halim bile yok amacım saldırmak asla değil sadece her bebek tabikide bir büyümüyor heh işte biz o full time ağlamanın üstüne dişte çıkarıyoruz duble ağlama krizler morarmalar vs bazı şeyler doğal gelişiminnn dışında oluyor yaşamayan bilemez evine artık kimse gelmez eşinle nöbetleşe yemek yersin 8 saat karşılıklı çarşafta sallarsın eşini ağlaya ağlays gel artık diye ağlayarak arasın İnan’ının az önce balkonda eşim bile yeter artık diye ağladı . Kendi yazınızı tekrar okursanız ne kadar gaddar yorum yaptığınızı anlarsınız ‘umarım’

Ayrıca neyse... diye uzattığın o noktaları anlayabilecek yaşa ve kapasitedeyim ayni şekilde sana armağan ederdim de neyse.......

insta da psikolog rümeysa demirörs var, çocuk anneye bağımlı olmaz her istediğinde alın kucağınıza diyor, ben de doğduğundan itibaren kucağımda gezdirdim, bir daha bebek olmayacak kucağıma alamıycam diye, bağımlı olmadı belki de karakter yapısındandır, bazıları huysuz bazıları sakin. Gerçi bana bağımlı değil gibi gelen, başkasına çok bağımlı görünebilir, 3 yaşında bi odada tek durmaz, yalnız oynamaz anne gel baba gel diye çekiştirir ama bana normal geliyor bazen yalnız kalmaya çalışıyorum

Benim oğlum şuan 7 ay bi haftalık. Şunu söylediğim bile oldu hatta daha 3 gün önce" Allah'ım oğlumun da benim de canımızı al kurtal bizi" dedim . Eski benden eser yok sinirli gergin elimden gelse ev eşyalarıyla falan bile tartisicam. Yaşamaya tahammülüm kalmıyo bazen.
Bağımsızlık kazandırmak sizin şimdiden başlayarak yapmanız gerekenlere bağlı.
Bir de çocuklar nasıl uyumussa öyle uyanmak ister yani siz yanındayken uyuyosa kalktığında sizi göremediği için ağlar.
Bu asla insanı sakinleştiren bişey değil ama inan her anne yaşıyo bunları kimisi daha uzun kimisi daha kısa. Ben de burda bi gurubumuz da sağolsunlarnbana çok destek oldular.
Bazı çocuklar daha uyumlu oluyo her şeye kolay alisiyolar bazı çocuklarda mesela benim oğlum her şeyi uzun süre reddeder o alışana kadar ben perişan olurum şuan kaşlarım da beyazlar var saçlarımı saymıyorum bile. Gerçekten boşuna değilmiş cennet annelerin ayakları altındadır . İnsan yazarken anliyo cinnetin eşiğine geliyorum deliriyorum ama onsuz yapamam ve o da bensiz yapamaz .

benşm oğlum sakin bir bebekti ama yine de her çocuk gibi mızmızlanmaları var. en önemlisi de her şeye ağlayan bir çocuk yengeç burcu malum 4 yalında şimdi her şey yolunda ama inan büyüdükçe istekleri insanı daha çok zorluyormuş onu anladım eskisi gibi keşke sadece acıkınca ağlasa. sadece kucak istese der oldum.

anneme ne zaman rahata ereceğim dediğmde; bak bana anneanne oldum hala rahatta değilim dedi gülerek. ne zaman deliksiz uyurum dediğimde de en az 10 yaşında olduğunda dedi. maalesef annelik böyle birşey rahata ermek diye birşey yok :)

10 yaş çokmuş ya.. :))) Ben küçük olan 5-6 yaşına gelince (gece çişe kaldırmam gerekmeyince) deliksiz uyurum diye umuyordum halbuki. Yıktın beni şu an :)

10 yaş çokmuş ya.. :))) Ben küçük olan 5-6 yaşına gelince (gece çişe kaldırmam gerekmeyince) deliksiz uyurum diye umuyordum halbuki. Yıktın beni şu an :)
maalesef annem öyle dedi. :) ah işte annelik çok farklı kız kardeşim bırak ağlayıp ağlayıp susar diyor. ben de sen çocuğuna öyle yaparsın diyorum dalga geçiyorum :) ne diyelim meleklerimiz için ömür boyu katlanacağız

Bak hiç unutmadığım bir anım var. Oğlum o gün öğle uykusuna yatmak istemedi, doğal olarak akşamüstüne doğru cozuttu iyice :) Binbir türlü huysuzluk, ağlama krizleri, kardeşini hırpalama.. Kızdığımız ne varsa sanki özellikle yapıyor.. Neyse güç bela akşam 7 oldu saat, hadi yatağa dedim, ayrı bir kriz.. Kucağımda deliler gibi ağlıyor. Yattık yanyana, biliyor musun şu an ağlaman senin suçun değil dedim, şaşkın bi ifadeyle yüzüme baktı. Ben seni öğlen uykuya götürmedim, sen de çok yoruldun. O yüzden bu kadar yorgun, mutsuz hissediyorsun, benim suçum özür dilerim dedim sakince. Sonra, hadi bana arkanı dön sana sarılayım, sen de uyu. Uyandığın zaman enerjin geri gelecek ve daha güzel oynayacağız dedim. Tamam dedi, arkasını döndü, sarıldım ve 10 saniye sonra tıs tıs uyumaya başladı :))

Tabi ki her zaman bu kadar sabırlı ve sakin olamıyorum ama sakinlik ve çocuğu anlama kesinlikle işe yarıyor.

bnm oğlum da öyle sakin bir çocuk aslında benim en büyük şikayetim çocuğa yan bakamıyorsun hemen ağlıyor hem de anıra anıra. örneğin suyu döktü. neden dikkat etmiyorsun yavrum dediğimiz an ağzını kocaman açıp ağlıyor barışcaz barışcaz sarıl bana diyor. annecim ben sana kızmadım sadece söyledim küs değiliz dersem, sarılıp barışalım demek yerine; iyice azıp kuduruk vaziyette bağırıp ağlıyor. siz de yengeç misiniz. :) çok ama çok ama çok duygusal.

Biliyorum senin oglan fazla duygusal, konustuk hep seninle :) isin zor de diyeyim. Bizimki o kadar hassas degil ama cok kolay incinip bozuluyor. Benim oglumda tepki genelde sinir krizi gibi oluyor. Yatak dagitmak, oyuncak atmak.. epey azaldi gerci. Zaman gectikce, kensini daha rahat ifade edebildikce sakinlestirmek derdimi anlatmak daha kolay oluyor.

çok acayipler ya. allah kolaylık versin herkese de bizlere de :) yatak dağıtmak nedir ya allahım.

b3nim kizimda oyle canim 7 aylik olacak birde oglum var düşün ne cektigimi insallah en kisa sürede duzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…