Bana olumlu birşeyler söyler misiniz

Kardeşimin kızı da 1yaş 4aylık. Oda sizin anlattığınız gibi mutsuz bi bebekti. Eli bi yere çarpsa saatlerce ağlardı. Gezmek isterdi ev içinde annemlerde hepimiz alır gezdirirdik o zaman bile mızmızdı. Şimdi yürümeye başladı. Bide onun yapmaktan keyif aldığı seyleri keşfetti. 2aydır rahatım diyor.
Benim kızımda yere bırakamazdım 8 9 aylıkken oda o zaman ağlardı hep kucak isterdi. Abisini tuvalete götürcekken bile ağlamasından bina ayağa kalkardı. Yürümeye başladıktan sonra evi keşfe çıktı.rahatladık çok şükür❤

Gecmiyor cnm benım kızım 4
Gecmiyor cnm benım kızım 4 yasında daha daha yenı düzeldi bebekken 1 bucuk yasına kadar gaz sancısı sureklı dedıgın gıbı kucakta bende evde kanguruyla tüm işimi yapardım cok zor buyuttum simdi 2 ciye hamileyım

Mizmizlik baska, saç bas yollarcasina aglamak farkli. Bence çocugun bir sikintisi var. Kontrollere gidiyor tamam ama bence bir kaç doktora götürmeniz lazim.

Sindirim ile sorun olabilir mi? Süt alerjisi? Yani evet baze çocuklar daha mizmiz olur, birinin yaninda olmak isterler fakat sabahtan aksama kadar aglmasi, sinirli sinirli bide normal degil bence. Cocuk sikintisinida anlatamiyor. Dedigim gibi, bir kaç professör doktorlara danis.

Karşınızda aciz minnacık birsey yaklaşık 20 saniye içinde sanki saatlerdir ağlıyor moduna girince bu pek mümkün olmuyor
İçini cekiyor bazen ağlarken kusuyor mosmor oluyor .
Ben 40 yaşındayım
Bebeğim bir yaşında
Hep derdim kurallı çocuk büyüteceğim
Tatil beldelerinde kucakta çocuk görünce sinir olurdum ne var bu kucakta bizim Türkler amma meraklı diye
Ağlayan çocukların annelerine bakışımla rahatsız olduğumu belli ederdim
Öğle aramda yemek yiyeceğim restoranda çocuklardan uzak otururdum
Evet ben konu sahibiyim

9. Ayda benim bebeğim de öyle idi
10 aylıkken aniden emekledi döndü sanırsın ki aylardır emekliyor
Şimdi herseyi karıştırma derdinde

Umarım benim bebeğim de yürüyünce öyle olur
Güzel haber

Süt alerjisine bakıldı hayır yok
Ağlama derken öyle bağıra bağıra ağlamıyor söyleniyor sesler çıkarıyor bana uzanıyor kucağa alınca gülüyor

Tamamen sizi deniyor. Denedikce neye nasıl ulaşacağını çözmüş olay su an kısır döngüde. Siz agladikca kucaginiza aldiginizda bir dahaki sefere kucaga gelmek için yine aglamayi deniyor. Hatta her davranış için. Bu cocuklarin bebeklerin dogasinda var. Onemli olan davranisi sekillendirip kalıcı olarak degistirebilmek. Edimsel koşullanmayi bir arastirabilirsiniz. Beni daha iyi anlayacaksiniz eminim. Sadece sabırla tahammüle ihtiyaciniz var.

Süt alerjisine bakıldı hayır yok
Ağlama derken öyle bağıra bağıra ağlamıyor söyleniyor sesler çıkarıyor bana uzanıyor kucağa alınca gülüyor

Haa o farkli. Sen iste saçlarini yoluyor, sinirli agliyor felan demistin. Sanirim çocuk kucagi çok seviyor ve aglamayi kullaniyor kucak için. Anne olarak seçebilirsin bu durumda ya istegine yanit vermek, yada "hayir simdi olmaz" demeyi. yasinda küçük olabilir fakat her zaman istegide olmadigini ögrenmeli. Sen günlük hayatina devam edebilmelisin.

Hani mümkün mertebede evet isteklerine yanit vermelisin fakat sende bir insansin. Her zamanda yapis yapis gezemezsin. Cocukta bunu bilmeli. Neticede kucakta güldügüne göre, sikintisi büyük degil, zaferine ulasmis oluyor :) Ama kural koyacaksan, simdiden bile baslaman lazim aslinda.

Konuşuyorum deniyorum bakalım

Konuşuyorum deniyorum bakalım
1 yaşındaki bebek kural bilmez.
Nasıl bi öneri veririm bilmiyorum.Ama tecrübelerimi yazmak istedim.
Kızım 1 yaşından 20. ayına kadar inanılmaz uysal uyumlu yeme problemi olmayan bir bebekti.
20. ayina girmemizle 2 yaş sendromu kapimizi çaldi.Çok afalladim.
Yemekleri seçen,herseye mizildayan aglayan biri oldu cikti.Geçer dedim geçmedi geçmedim.
En son bi baktim alişmisim ve dilini ogrenmisim.Biraz daha rahatlamaya basladik derken 28. ayinda tamamen bitti sendromlari.
İananilmaz bir degisim icine girdi.
işe giderken bana iyi isler diyen annecigim bile derdi.
Tam atlattik derken 30. ayda yine sendeomu tekrar etti.
Öyle böyle değil.Neye ugradigimizi sasirdik.
hatta konu bile açmistim
banyoyu seven kİzim nefret etti.surekli aglamalar etmeler.
Şuan 33. aydayiz ve o dönem nispeten bitti.
şuan yine uyumluyuz.
Ufak tefek inatlari var.Huyunu çözdükce rahat oluyor..Doktorum demisti,bu dönemde onun isteklerini o ağlamadan yapin ki bak aglayinca yapiyor izlenimini vermeyin demisti.
bu benim felsefem oldu ve cidden işe yariyor.Aglayacagini bildigim herseyi ona gore yapiyorum.Ve inadi tutunca hemen kafasini dagitiyorum.
işin ozeti..buyudukçe geçmiyor ama şuan daha kuçuk..biraz dillendikce onu anlamak sizin için daha kolay olacak.
bi nebze daha rahat edeceksiniz.Ama malesef inatlar sendromlar hep devam edecek ara ara bazen çok kolay oluyir bazen çok zor..
Böyle böylede büyüyorlar.Hep kendimk gelecegi dusunerek motive ediyorum.Hep böyle olmayacak.gün gelecek bana kahve yapacak ana kız karşılıklı içeceğiz diye:)
4_5 yasi gormeden tam olarak bitmiyormuş.
Allah sabir versin

Son düzenleme:
kuzum Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin ,anne değilim pek anlamam ama bir arkadaşımın annesi anlatmıştı assla susmuyormuş kadın delirmiş ama o çocuk büyüdü ve annesine son derece bağlı iyi bir evlat oldu üstelik el üstünde tuttu,yani ilerde karşılığını almış oldu elbetteki karşılık beklemezsin ama umarım seninkide öyle olur dualarım bu yönde

Bana bağlılığından ağlıyor zaten hep bana değmek kucağımda olmak istiyor
Çok teşekkür ediyorum

Mızmız bebekler böyle oluyor hiç çaresi yok büyüyünce düzelecek beklemekten başka seçenek yok.

Erkek kardesim de surekli aglardi. Erkek cocuklarinda orta kulak iltihabi daha cok goruluyormus. Kardesimde de vardi, meger o yuzden agliyormus.

Bazen diyorum ki şimdi kapıya gelecek komşular işkenceci anne diye
Evet ben yurtdışında yaşıyorum.
2 kez polisler geldi.
sonrasında denetleme için hafta içi 3-4 kez 2 bayan evde oturup bizi izlediler. Acaba dövüyor muyum yoksa kendi ağlayan çocuk mu diye.
öyle rezillik çektik yani.
sonrasında bana çok kolaylık dileyip gittiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…