Bana olumlu birşeyler söyler misiniz

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.242
148
44
Kızlar selam
Bir yaşında bebeğim var , Allah’a şükür sağlıklı bir bebek .
Ancak doğduğu günden beri sürekli ağlıyor .
İlk 3 ay memede yaşadık
Gazımız vardı , 6 ay geçsin dedim , otursun dedim , emeklesin dedim düzelir değişir dünyaya alışır dedim ama yok 😞
Sabah kalkar kalkmaz bir başlıyor
Yatana kadar ağlıyor ağlamasa da hep mızmız huzursuz saçını cekiyor sinirleniyor , bana gelmek istiyor , emekleyerek gelip paçamdan cekiyor .
Şuanda bedenen ve ruhen bitik durumdayım
Sizin bebekleriniz de böyle çok ağladı mi ?
Bu ağlamalar ne zaman geçecek , sizde durum ne oldu bana söyler misiniz
Sağlık problemi yok düzenli kontrollerimiz var
Ne zaman bana bağımlı olmaktan çıkıp kendi kendine oyun oynayacak , oyalanacak , ağlamalari bitecek 😔

Kızlar selam
İlk 3 ay memede yaşadık
Gazımız vardı , 6 ay geçsin dedim , otursun dedim , emeklesin dedim düzelir değişir dünyaya alışır dedim ama yok 😞
Yatana kadar ağlıyor ağlamasa da hep mızmız huzursuz saçını cekiyor sinirleniyor , bana gelmek istiyor , emekleyerek gelip paçamdan cekiyor .
Ne zaman bana bağımlı olmaktan çıkıp kendi kendine oyun oynayacak , oyalanacak , ağlamalari bitecek 😔
Oğlum öyleydi canım başka bir odaya gidemiyorum sürekli saatlerce ağlardı bir bir buçuk yaşında kesti yanında birini istiyo

Bazı bebekler böyle olur başka çocuklarla karşılaştırmayın kendinizi psikolojik olarak yıpratırsiniz. Böyle böyle büyüyecek mizacı bu demek ki
Doktor ne diyor bir yeri ağrıyor fln olabilir mi ?

Kucaktayken susuyor mu? Susuyorsa kanguru deneyebilirsiniz

Hoşlandığı bir şeyler mutlaka vardır. Daha çok küçük yalnız başına duramaması çok normal. Bu dönemde etrafı keşfetmeye, tencere tava ile oynamaya, kıyafet çekmecesi karıştırmaya meraklı oluyorlar. Asla tek başına bırakmamalısınız.Sizin gözetiminizde bunlarla oynamasına izin vermelisiniz. Çünkü, her an kendine bir zarar getirebilir.Peşinden koşturmacalı dönemleriniz başlıyor yani. Eşinizle yardımlaşın mutlaka. Sağlıkla ve huzurla büyüsün inşallah.

Bazı bebekler zorlu olabiliyor ama daha küçük annesi, 14-15 ay civarı kendi kendine oynamaya başladı benim oğlum, yürümeye de başlayınca etrafı keşfe çıktı, şimdi 20 aylık kendisi oynuyor, oyun kuruyor, etrafı kurcalıyor bana bağımlılığı azaldı ama şimdi de beraber oyun oynamak istiyor, oynamasam bile illa onu izlememi istiyor ama çok daha rahatım,Hep kucak isterdi ben de çok yoruluyordum bana hep yürümeye başlasın asıl o zaman işin zor bunlar iyi günler diyorlardı hiç öyle olmadı çok daha rahatladım , köşeler , masalar, Çekmeceler güvenlik önlemleriyle koruma altında tek sorun hamile halde koşturmak oluyor benim için. Az kaldı güzel zamanlar yakın🙏

Kızlar selam
İlk 3 ay memede yaşadık
1 yaşına kadar ağladı kızım. Mız mız bi bebekti. Yürümeye başlayınca yine peşimdeydi ama eskisi gibi bunaltmıyodu.

Kızlar selam
İlk 3 ay memede yaşadık
Keşke benim de olsa ve şu dediklerinizin hepsini canı gönülden aşkla yaşasam. Umutsuzluğa her düştüğünüz de umut olarak bizler gelsin aklınıza. Allah yardımcınız olsun 🤲🏻

Kuzenimin bebeşi böyleydi. Koliği bitti bilmemne sendromu başladı, o bitti dişi başladı derken 4 yaşında şuan nispeten daha iyi. O da ne doktorlara ne pedagoglara taşıdı ama çocuğun huyu böyleydi snaırım bilemiyorum çok zorlandı o da.

Bazı bebekler böyle olur başka çocuklarla karşılaştırmayın kendinizi psikolojik olarak yıpratırsiniz. Böyle böyle büyüyecek mizacı bu demek ki
Doktor ne diyor bir yeri ağrıyor fln olabilir mi ?

Kucaktayken susuyor mu? Susuyorsa kanguru deneyebilirsiniz
Mızmız bir kızın var diyor
Kanguruda durmuyor

Benim oğlum 3.5 yaşında hala kendi başına 1 dk durmuyor. Ya onunla oynayacağım ya da yanında durup onu izleyeceğim. Eğer yapamıyor isem o her ne yapıyorsa bırakıp peşimde beni bekliyor :KK43: koronadan sonra pedagoga gidicez artık. Eşimle vardiyalı işçi gibi olduk evde.

Kızlar selam
İlk 3 ay memede yaşadık
Daha dün aklımdaydunız acaba ne yaptınız diye. Biz de hala aynıyız. Benim oğlum da hala kucakta ve çok ağlar. Yürümeye başlamıstı ama gecen hafta çok fena düştü kuzum. Yürürken kaşla göz arasında kumandayı aldı daha elinden alamadan kumandayla düştü. Kan içinde koştuk hastaneye damağını parçalamıs. Dikiş atıldı. 😔 Suan mama harici bir sey veremiyoruz o da olması gerekenden daha soğuk olmak zorunda. Bu sefer de gaz yapıyor. Tüm gece ağlayarak geciyor. Gözümü hiç kırpmıyorum. Ama ne yorgunluk, ne uykusuzluk gözümde yok yeter ki ona bişey olmasın. Nasıl olsa gecicek. Önemli olan sağlıkla gecsin. Allah bizlere de kolaylık versin

Benim oğlum 3.5 yaşında hala kendi başına 1 dk durmuyor. Ya onunla oynayacağım ya da yanında durup onu izleyeceğim. Eğer yapamıyor isem o her ne yapıyorsa bırakıp peşimde beni bekliyor :KK43: koronadan sonra pedagoga gidicez artık. Eşimle vardiyalı işçi gibi olduk evde.
Siz yine vardiyalısiniz benim bebeğim de sürekli yanında durayım istiyor oyun oynarken ama eşim 15 dk oyalayamiyor hemen bunaliyor ya TV açıyor önüne ya telefon veriyor sussun diye . Sırf ekrana maruz kalmasın diye sabahtan gece yatana kadar sırtımi yere koymuyorum

Benim 3.5 yasindaki kizim boyleydi hala mizlanarak konusur tek tavsiyem mumkun oldiginca anane babanne teyze kim varsa 2 3 saat birakin biz daha gobek bagimizi kesemedik ise baslamayi planliyrdum bu olaylar cikti krese versem bitecek mizmizligi

Kızlar selam
İlk 3 ay memede yaşadık
Bende ayni durumdaydim.Suan kizim agustosta ikiyi bitirecek.Simdi daha iyi.Kendi kendine oynamaya basladi.O.kadar zorki.Herkese sorardim.Hep boylemi,ne zaman gecer diye.Ama geciyo inanin.Hala tam gecmedi ama.eskisi kadar paçama yapismiyo.

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Şu an birebir aynı durumdayız. Koligi bitti dişi başladı. Diş çıkarınca iki gün iyiyse üçüncü gün tekrar başa sarıyoruz. Ne kadar daha böyle sürecek bilmiyorum ama kucakta bile bir süre sonra sıkılıyor ve nasıl oyalayacagimi şaşırıyorum artık. Allah sabır versin gerçekten çok zor.

Benim oğlumda böyle bazen çok yoruluyorum anlayabiliyorum sizi. Ben odada zararlı herşeyi kaldırdım serbest yaptım yere yanına oturuyorum kendi oynuyor arada gelip saçımı başımı yolar sarılır oyuna döner. Koltuğa oturursam kıyamet kopar asla susmaz. Kabullendim yerde oynuyoruz birlikte. Birde daha sıralıyor kendi yürümüyor onada çok sinirleniyor. Çocuk büyütmek zor vallahi kolay diyen şükür namazı kılsın

Back