Bana noluyor ; (

TamBirRabia

"Şansı'na Münhasır Üye"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
2.729
11.380
208
30
Arkadaslar lütfen yazin...
1.5 yillik evliyim bi hafta önce serephone kullandm ve ovitrelle oldum ve bugun çok değişik pürtüklü kokusuz sünger mi desem krem mi desem o tarz bi akintim oldu cokk korktum sizce neden böyle oldu ?????

Son düzenleme:
Canım hiç bilmiyorum gerçekten iltihap falan olabilir mi yanlıs yönlendirmek istemem bir fikrim yok netten online doktorlarasor istersen

Sözde ilaç kullandim geçti dedi dr.um zaten ondan sonra gebelik tedavisi oldum bi hfta önce
Tşkkr ederim cnim cvp verdiğin için fikri olan yazsın lütfen arkadaşlar

Canım sende polikistik over falan mı var bende polikistik overim dediğine benzer bir akıntı oluuo bende beyaz renkte lapaya yakın akıntımhatta lapa gibi akıntım oluuo,beyaz renk krem gibi bahsettiğin buysa kistler yapıyo bende oluyo

Sanirim var canim evet dr.um pko olabilir demişti o yüzden mi diyosun??
Kötü bse olmaz inşh ya nasil geçer bilmiyorum ama sürekli olmuyo 2 gündür var bitek

Canım sanırım bende olan akıntıyı diyorsun sende pko yeni ortaya cıkrıysa o yapıyordur belki yumurtalık kistleri böle akıntı yapabiliyor bence cok takılma bir süre sonra geçer geçmesse dw doktora gidersin kafana takma bazı insanlarda simsiyah ve ya yeşil cok kötü kokulu akıntılar oluyo bunlar cok anormal ama bizdekinin sebebi kist sanırım yinede haftaya içim rahat etsin dersen git doktora bence, ya da cocuk için doktora gittiginizde sor, bu arada ne kadar zamandır cocuk deniyorsunuz bende pkoluyum cocul istediğim zaman baya ugrascam sanırım dmi

Haklisin canm ;( son iki aydir dr.a gidiyorum ama 1.5 yildir hic korunmadik ki..
Cok stresliyim malesef yapisal olarakta vücudum çok hassas
Pko'yu bende yeni ogrendim daha ne varsa kadinlarda var zaten ya ;(
Inşh hiç uğraşmassınız cnim Allah hepimize hayirlisiyla nasib eder inşh♡♡

Amiiin canım yaa cook tsk ederim inş ugeasmayız cunku zaten yıllardır pko ile ugrasmak beni cok yıprattı herkes her ay saati saatinde adet görürüken ben 6 ay nir türlü olamıyorum artık bıktım gerçekten cok bıktım inş Allah cocugu aratmasın ordan yüzümü güldürsün sende inş bir an önce şifan kavusursun cocugunu alırsın kucağına benxe tedavi sana kısa sürede yanıt verir zaten pko yeni baslamıs cok hafiftir eminim umarım güzel gebelik haberlerini duyarız sevgiler

Allah razı olsun canm aminnn inşh seninde hayirli haberlerini duyariz♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…