• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana nelere oluyor bilmiyorum,nasıl kurtulurum bu durumdan :S

eskiden bendede bu belirtiler vardı aksiyette bozukluğu başlangıcı gibi görünüyor beni direk psikiyatrise götürdüler prozac adında bir ilaç yazdı kullandım sonra bıraktığımda 2 ay içinde ağır bi şekilde depresyona girdim düşünme yetkimi kaybetmiştim sonra tekrar psikatrise götürdüler ve prozac yazdı yine ve yanındada risperdal yazdı depresyon için 2 senedir kullanıyordum ve şimdi yine bıraktım bırakalı 1 ay oldu ama kendime bir uğraş bulmam lazım yoksa hissediyorumki yine tekrarlıcak çünkü aşırı sinirliyim ummadık şeyleri patlıyorum öfkeleniyorum fazla dırdıra dayanamıyorum gecemle gündüzümde karıştı 2 haftadır sabah 09.00 da yatıp akşam 18.00 de kalkıyorum saat 09.00 a kadarda internette oluyorum bugün sırf sözlümün hatırı için 06.30 da yattım sonuçta adam beni düşünüyor ama 06.30 da yattığım halde ara ara ev halkı ve telefon tarafından uyandırılsamda tekrar tekrar uyudum ve 19.30 da kalktım...4 senedir böyleyim 4 sene önce hiç bi şeyim yoktu yani bu kadar değildi ama aile içi şiddet bunu tetikledi aile içi şiddet dediğimde dedemden dayak yemiş olmam yüzümü birkaç kez yumruklamıştı ve bayılmıştım...4 sene boyunca ondan tiksindim onun dokunduğu hiç bi şeye dokunamaz onun oturduğu hiç bi yere oturamaz ve onunla aynı odada aynı havayı soluyamaz oldum...geçen bayrama kadar küstüm konuşmuyordum...ama geçen bayram elini öptüm barıştım işte...ama hatırladıkça bile çok kötü oluyorum...depresyona girmemdede baya olayların yeri büyük ama anlatmayım şimdi...yani anlayacağınız benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir...
neyse çok konuştum sanırım canım kendine yeni uğraşlar yeni hobiler edin derim bence canım...ve hayata toz pembe gözlüklerle bakmaya çalış...içindeki duyguları hiç bi zaman gizleme içine atma hiç bi şeyi o an ne yapmak istiyorsan ne demek istiyorsan de...yoksa bir gün olur çok fena patlarsın tatlım...
neyse ben gerçekten çok konuştum eğer bir sorun felan olursa bana özelden yazabilirsin...sevgiyle ve sağlıcakla kalın...hoşçakalın...

Back