Bana ne renk lens yakışır?

NurHiLaL

Launisch
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
17
0
31
Miyop oLduğum için NumaraLı şeffaf Lens kuLLanıyorum yakLaşık 1 yıldır... Şimdi renkLi Lens aLmak İstiyorum Ama Henüz Renk konusunda Kararsızım.Siteden takip ettim Ama Bana ne renk Yakışır BiLemedim.bi renk begeniyorum Birinde güzeL görünürken diger kişide hos durmuyor. Kararsız kaLdım.Pek biLgili oLmadıgım için sizLere danısayım dedim.

KumraLım, GözLerimde Cok Cok koyu kahve Cok dikkatLi inceLenmezse Siyah Gibi Koyu kahve oLdugu anLasılMıyor BiLe:bbo:

Yardım ederseniz sevinirim opuyorumnanaktan

Aynı dert bizde de var arkadaşım ben son olarak solotica topaizo diyorum ama çok pahalı:bbo: Deneme fırsatım olsa ya da kesin beğeneceğimi bilsem kesinlikle veririm o parayı ama vereceğim gibide duruyor ne yapayım en doğalı o Ama rainbow da fena değil solotica olmazsa rainbow kesinlikle Eğer sen de fazla renk takıntın yoksa adore de hem ucuz hem de doğal 3 aylık 50 tl adore bi blue ve tri blue de güzel ama onlar numaralı mı bilmiyorum.

Canım gözlerin çok koyu kahve olduguna göre göz rengini açmada başarılı olan lensleri tercih etmelisin o konuda da en iyisi solotica gibi...Diğer marka serileri çok koyu gözleri açmada başarılı sonuç veremeyebiliyor ama en azından deneyebilecek olduklarını optikten dene beğenmezsen diğer markaları düşünürsün çünkü diğerleri hem yıllık hemde pahalı lensler yapacak bişey kalmazsa son çare net siparişi dersin o zaman opuyorumnanaktan Rainbowlar doğal ama çok koyu gözde pek belli olmuyor açık renk gözlerde iyi sonuç veriyor, amazon kullanıyorum ben bende doğal duruyor ama gözlerim koyu değil koyu gözde nasıl durur bilmiyorum ama en azından optikten deneyip fikir edinebilirsin adore yeni seriler güzel ama deneme şansımız yok onda da, solotica gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…