- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
-
- Konu Sahibi iyotsuztuz
Gecms olsn..ama garip bi durum psikolojk bi olay olablr..yani yalnz kalnca bsyler düşünüp stres yapiyo olabilirsnz
bana sanki psikolojikmis gibi geldi. belkide evde oturmaktan dolayi kendi kendinizi dinlemekten vucut boyle tepki verio olabilir cnk esiniz yaniniza gelince sorun bitio artik yatinca da gunun stresi ruyada cikio demekki. kotu seyler getirmeyin akliniza ole kanser falan die ama ihmal etmemekte fayda varKizlar alinti yapamadim. Olmadi telefondan.
Persembeden beri hayatimdaki tek degisiklik uzun sure sonra tekrar borsaya girmek oldu. Hani stres yapiyor muyum, evet ama abartacak bir sey degil. Buna bagli desem, sanmiyorum. Cunku hic kayip yasamadim, eger kazanirken stresten bunlari yasiyorsam kaybedersem kendimi keserim heralde.
Googlea bilerek bakmiyorum kanser cikacak diye ama bakayim
Doktora gitsem neye gidecegim ki? Ates icin dahiliye, o ruyalar icin psikiyatriye mi?
bana sanki psikolojikmis gibi geldi. belkide evde oturmaktan dolayi kendi kendinizi dinlemekten vucut boyle tepki verio olabilir cnk esiniz yaniniza gelince sorun bitio artik yatinca da gunun stresi ruyada cikio demekki. kotu seyler getirmeyin akliniza ole kanser falan die ama ihmal etmemekte fayda var
Oyumu guatra veriyorum.
ben bu ihtimali daha cok dusundum sanki ozellikle uzun zamandir calisip bi anda biraktiysaniz olmasi buyuk ihtimal. ben zorunlu olarak birakmak zorunda kalmistim 2.ayda delirmeye baslamistim ki yeni bi ise basladim. 2.ay bitipte hala issiz kalmaya dewam etseydim muhtemelen ya ben ya da esim deli cikicakti o yuzden bana kalirsa boslukta kalmak kendi kendinizi dinlemenize daa cok seebp olduu icn bu tarz seyler yasio olabilirsinizEvde oturmak su an benim secimim. Yeni evlendim ve evle isi bir arada goturemeyecekmis gibi hissettigim icin calismak istemiyorum. Acaba bundan vaz mi gecsem evde kendime mi sardim?
ben bu ihtimali daha cok dusundum sanki ozellikle uzun zamandir calisip bi anda biraktiysaniz olmasi buyuk ihtimal. ben zorunlu olarak birakmak zorunda kalmistim 2.ayda delirmeye baslamistim ki yeni bi ise basladim. 2.ay bitipte hala issiz kalmaya dewam etseydim muhtemelen ya ben ya da esim deli cikicakti o yuzden bana kalirsa boslukta kalmak kendi kendinizi dinlemenize daa cok seebp olduu icn bu tarz seyler yasio olabilirsiniz
yalnız kalma sendromu olabilir.
ama bence bir doktora git.