Bana ne oluyor? (Bebek mevzusu)

İlk kez yaşananlar hep abartılır.Eğer devam ederse alışılır..Devam etmezse tatlı bir anı olarak kalır heralde..

Sıkıntı yok, beynin hamilelige hazir demek ki.
ben hayatımin ilk regl gecikmesini korunmayi biraktigim ay yasadim.
artik bebek dusunmeye baslayinca psikolojik olarak etkiliyor insan bünyesini.
sonraki ay da hamile kaldim.
darisi basina inşallah.

Çok teşekkürler. Yani o düşük sayılmıyorsa iyi. İlla bu ay olacak diye bir şey yok sonuçta. Gerçi incir tavsiyesini uygulayamam diyetteyim:) Hem belki ideal kiloma indikten sonra olur daha da kolay bir hamilelik olur benim için.

İşte ben kimyasal gebelik veya döllenmenin yarıda kalması dediğiniz şeylerin hepsini düşük sanıyordum. O yüzden de sanırım bebeğim ölmüş gibi geldi. Zaten bu düşünceyle çok üzüldüm yoksa şu an hamile olmamak değildi üzüldüğüm.

Psikolojik diyemicem cunku yerlesme kanamasida olmus. Bazen biz hic bilmeden adetle birlikte dusuk yaparmisiz tabi daha milimetrkk seviyede oldugu icin hic farketmezmisiz internetten arastirabilirsiniz tibbi bi ismi vardir mutlaka ama bilmiyorum

Allah gönlüne göre versin..

Bebek istemeye başladığınız zaman beyniniz size psikolojik oyunlar oynar gebelik belirtileri yaşadığınızı zannedersiniz belki de her zaman yaşadığınız şeylerdir ama dikkatinizi ancak gebelik istediğinizde çeker. Bir de psikolojik kendimiz yaratırız ben senelerdir istiyorum tedavi görüyorum ve onları çok yaşadım stresten de gecikir regl çünkü genelde regl günü ve bir iki gün gecikince gebe olsanız testlerde çıkardı. Rahat olun kendinizi dinlemeyin en az 6 ay olmamas normal hemen moralinizi bozmayın ve asla kendinizi dinlemeyin stres olmamanız lazım.

Malesef Psikolojik canim. Insanin gercekten moreli cok bozuluyor cok iyi anliyorum seni. Bende her ay oldu olacak oldu olacak. Her ay belirtiler sanki hamileymisim gibi. Sonra ya adet gunu oluyorum yada 1 gun gecikiyorum. 2 ay once dusuk yaptim. Eger dusukse emin ol fark edersin cunki sancisi cok cok kotu ve asiri kanaman olur ilk gun( ben resmen sanci gibi birsey cektim). Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize.

Evet normal birsey , ama yinede doktora gorunmende fayda var , Madem bebek istiyosun.

Umarim en yakinda zamanda allah saglikli bir evlat nasip eder sana..

Tam tersine ilk gogusler sızlar ben öyle anladim üstüne yatamıyodum dokunamiyodum ve sanki ağır geliyordu sizlarken . Bide hep ateşim vardı bunun dışında belirtim olmadi

Hamilelikten önce aynı şeyleri yaklaşık 6 ay yaşadım bir tanıdığımıza aynen böyle sizin gibi anlattım oda bana rahmin hamileliğe hazırlanıyor dedi. Ve çok kısa süre sonra hamile kaldım.
Bir süre önce bir arkadaşımda aynı şeyden dert yandı bana ve şimdi hamile.
Umarım sizde kısa süre sonra mutlu haberi alırsınoz.

Ama lütfen bebek düşünüyorsanız bir kadın doğum uzmanına görünün. Hamilelik ten önce folik asit verebilir yada kan değerlerinizi kontrol eder hamilelikte çok önemlidir ve kan ilacını erken kullanmanız sizin için faydalı olacaktır

Bende de aynisi oldu...
Hamile kalmaya karar verdigim ilk ay adetim tam 41.günümde geldi 11 gün gecikmeyle... Ertesi ay ise Hamile kaldım...:)
Ama bu kadar belirtinin fos çıkmasına hakikaten şaşırdım... Ben bu belirtileri yaşamış ve hamile çıkmıştım... Acaba gerçekten kimyasal gebelik miydi yaşadığın ?

Yazdıklarınızdan da yola çıkarak, bir kadın doğumcuya gitmeye karar verdim arkadaşlar. Şu an hamile değilim bu kesin ama yine de dediğiniz gibi ilaç verebilir. Ya da bir sorunum varsa şimdiden öğreneyim. Kimyasal gebelik meselesi de olabilir, öyle bir şey de varsa şimdiden öğrenmek isterim.

Hepsi ve daha fazlası tamamen psikolojik olabilir.

Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok cok benzedigi icin hepimiz ayni yanilgiya dusuyoruz. Ama sizin normalinden farkli ileri sekilde belirti olmus.. Uzulmeyin, Allah hayirli zamanda nasip eder insallah.

canım ne olur böyle belirtilere hiç takılma inan bana hamile kalana kadar bende hep belirti yaşadım ancak hamile kaldığın ay bi bakıyosun hiç belirti yok inan bana

belkide kimyasal düşük yaşıyorsun yani kese oluşmadan tutunmadan giden gebelikler ,nerdeyse her kadının yaşadığı ama farketmediği bir de bir kez dahi acaba dersen o ay belirtilerin dibine vuruyorsun 8 günlük gecikmem bile var ,var gerisini sen hesap et..Allah sağlıcakla nasip etsin inşallah en kısa zamanda.

okuyup araştırdığın için kendini fazla dinledin ve psikolojik olarak yaşadın bence...
olur genelde zaten beklenti içinde olanlar belirti bulur kendinde..
gerçek hamilelikte bu kadar erken belirtiler olmuyo zaten...

bebege odaklananların ortak şikayetleri
bu ay fark etmeden üstüne düşmüşsünüz
umarım en kısa zamanda meleginizi kucagınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…