bana ne oluyor anlamadım...

zeynepb

2 mayıs hedef 68
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
9.108
28
38
kızlar hayatımda hıc bu kadar sulugozlu olmamıstım. 8+6 hamileyim ve normalmı bılmıyorum herseye aglıyorum. hersey dokunuyo bana herkesın her dedıgıne ıcerlıyorum. bazen acayıp agresıf oluyorum bı anda sınırlenıyorum bazen durduk yerde gozlerım doluyor. haberlerı ızleyemıyorum gazete okuyamıyorum turk fılmlerınde krızlere gırıyorum hele. ne oluyor anlamadım yakında goz pınarlarım kuruyacak sanırım :gitme:

-tatlicadiarzu- 1-2 aya eskısı gıbı olmasanda normale dönersin cicim aglama bu kadar yazık etme kendıne

ılk uc ay resmen teror estırdım ben asırı sınır vardı

normamıs canım Şeniz

hıç düşünüp canını sıkma canım bana ne oluyor diye çünkü inan sadece sana olmuyor.agresifliğim en üst düzeyde duygusallık desen öyle.eşim iyi dayanıyor bana kıyamam ona.bazen kendime bile bozuluyorum düşün yanikafamçokkarıştı

bende de var aynı durum gayet normal merak etme vücut ilk zamanlar bebeği yabancı madde olarak algılayıp tepki gösteriyor ne kadr hazır olsan da hamile olmak psikolojiyi bozuyor ani duygusal geçişler yaşaman normal zamanla düzelecek veya azalacak bende en ufak şeylere zırlıyorum:) ama ilk aylarda çizgi filmlerde bile ağlıyordum:)

ben normaldede çok çabuk ağlayan birisiydim şimdi hamile kalınca daha beter oldum

dün eve giderken otobüste birden ağlamaya başladım sebebi yok yani öylke süzülüyo yaşlar

içimden diyorum zırlamayı kes ayşe millet dicek nooldu fln zemuszemus

ama durmuyo ki :gitme:

son aylarda esas görcen sen duygusallığı şimdiki daha nekiiiii ben miyavlayan kedilere ağlıommmmmmmmmmmmmmmm anne olmak insana merhamet getirioooooooooooooo

sizi gidi sulu gözlü hamişler bide lohusa olunda görün bakalım o zaman daha beter
allah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…