Saç Kesim Şekilleri bana kısa saç modeli önerisi olan ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

çıtçıt ile kullanılabilir bu saç evet ama bana yakışırmı hatlarıma onu tam bilemiyorum sizce<?

mesajını gördüm ve hemen paris hiltonun saçı geldi aklıma sonra bu mesajını gördüm:) kesinlikle yakışır.. zaten çok güzel bi yüzün var.. bence bu modelde kestirirsen vazgeçemiceksin:)

maeves canım olabilir evet:)

ben nermin kestireceğim canım çok yakında:)

canım sen karar verene kadar ben belimdeki saçımı paris 'in modelinden kestirdim bile sana kolay gelsinkaydirigubbakcemile

sonunda karar verdim arkadaşlar ...
yarın saçlarımı bu model de kestireceğim ... kuafö ile görüşştüm bu kısalıktaki saça çıtçıt takılabilir miş...(çok uzun olmamak kaydı ile)
fikirlerinizi merak ediyorum ..tek bir endişem var eyvahedigeldismile
bu model bana yakışacak mı ? ,yüz şeklime uyacak mı ?

kaşın gözün çok güzel yakışır bence. boshayallersmile
çıtçıtlarda var sıkıldıkça istediğin gibi kullanırsın değişiklik olurrr yüz şeklin oval beğendiğin resimdeki bayyaanında öle sana da yakışırrrrrrrrr bu kesim

janımmcım bana sorarsan gayet şuhh bir yüzn var saçlarının çok kısa olması seni dahada güzel yapacaktır.bence bir an önce gir kuaföre ve kestir saçlarını ama istersen kesilen saçların çok uzun olacaksa sakla onları çıt çıt olarak kullanabilirsin

ay daha kestirmedınmı sen seker:)sectiğin model cok guzel dusunmene bıle gerek yok cnm yakısacağına emınım yuzun hos buna guven cnm

Pandora yüzünü tam göremesem de çok hoş olmuşsun , doğru seçim yapmışsın , güle güle uzat saçlarını a.s.

Pandora yüzünü tam göremesem de çok hoş olmuşsun , doğru seçim yapmışsın , güle güle uzat saçlarını a.s.

pandora harika olmuşsun bencede güle güle kullan yeni saçlarını

tşk ederim kızlar ...çok korkuyordum ama allahtan kesimi güzel oldu ve model de aynısı oldu ,yüzüme de gitti...opuyorumnanaktankısa saçın kullanımı pek bir rahatmış ,ben genel olarak hep uzun hatta belinde saçları olan biri olarak acayip rahata erdim ...radikal bir değişiklik yaptım ve memnun kaldım :asigim:

hayırlı ugurlu olsun cok modern bır kesım sana tavsıyem onune bır tutam kızıl yada kırmızı attır bır tutum ama aksa bıle dert olmaz boyarsın kız su orgınal resmılerınden yap şu kısa saclı halıne

aa çok hoş olmuş canım.
bayıldım.
aynını kesmişler.
saçında düz olduğundan çok rahat kullanırsın bu modeli.
çok güzel ve modern bir kesim.
eee.
güzele ne yakışmaz canım.
sanada çok yakışmış .
gle güle kullan..

begendiğinize sevindim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…