Saç Kesim Şekilleri bana kısa saç modeli önerisi olan ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
oval yüze her kesim gidermiş.Bir de canım özellikle çıtçıt kullanıcam diyorsan katlı kestir saçın uçlara doğru incelsin.Yoksa düz kesimde yapay kalır gibime geliyor.

haklısın canım çok kısa modelleri ve düz kesimleri düşünmem gerek...a.s
2 ay öncesine kadar saçlarım belimdeydi benim ...benim salaklaıklarım var işte ah kafam ahhhhkaydirigubbakcemile:mymeka:Çok üzgünüm çoook

aynaya çok bakınca böyle sonuçlar doğurabiliyor.Ben sırf saçlarımı uzatmak için aynayla çok içli dışlı olmamaya çalıştım.10 yıldır ilk defa saçlarım belimde ,hem de boyasız.:lepi:
ıyi sabahlar inşallah en güzel modeli bulursun canım

iyi sabahlar arkadaşlar ...tekrar tşk ederim sevgiler...:1hug:

pandoracım yüz şeklin ters üçgen her saç modelinin yakışacağı bir yüz tipin var çok şanslısın.. her kısa saçta yüzüne gidicektir eminim.. kestirince bizede göster canım bayanssulusmile

cnm yazdıklarını okudum su an omuzundaymıs sanırım bence git berbere duzeltsin kısacık kesitme ...omuz boyu iyi tatlım yinede sen bilirsin boshayallersmile

cnm yazdıklarını okudum su an omuzundaymıs sanırım bence git berbere duzeltsin kısacık kesitme ...omuz boyu iyi tatlım yinede sen bilirsin boshayallersmile
canım haklısın ... tşk ederim Şeniz

canım bence bob sana çok yakışır.yüzün keskin hatlara sahip bob da zaten öylelerine yakışır.ben 3 yıldır bob kullanıyorum ve inanılmaz kullanışlı.tavsiye ediyorum.

bu modeli kestireceğim arkadaşlar ..en kısa zaman da:)
nasıl sizce yorumlarınız ?

bob işte bu arkaları önünden daha kısa olması lazım canım burda belli olmuo

bu saçtan önceki kullandığım model bu idi arkadaşlarkaydirigubbakcemile3
çok severek kullanmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…