Saç Kesim Şekilleri bana kısa saç modeli önerisi olan ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
kk hatunlarım ...
çok üzgünüm ve bana yardım etmenizi istiyorum sizden:gitme:
saçlarımı kestirmem gerek ! ve ne yazık ki kısa bir model olması gerek ..
rezalet bir hal aldı saçlarım,çok biçimsiz oldu...makası elime alıp ,kestim :sinifsinif:
çok kısaldılar ve de acayip oldu.....
katlı saçlarım şuan da ve omuzlarımla birebir en uzunu omuzumda yani..
bu linkteki ilk mesajda fotolarım var, http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/342432-ayna-ayna-soyle.html
resimli olarak eklerseniz...ama yüzüme hatlarıma gitmesi gerek,ben açıkçası anlamıyorum... yanlış karar vermek istemiyorum ...
küçük suratlıyım ...sanırım oval yüzüm,ve alnım da orta boy galiba...
sizin fikirlerinizi ve resimleri önerilerinizi yorumlarınızla bekliyorum...
bu arada aynı zaman da çıtçıtta kullanabileceğim uzunluk olursa kesim ve modeller sevinirimyerimseniben

Son düzenleme:
şimdiki halinin neresini koyayım ki :gitme:
kat yaptım güya kendime omuzlatımla birebir ama katlı tabi ,
eşit değil hepsi aynı boyda değil yani..

çıtçıt ile kullanılabilir bu saç evet ama bana yakışırmı hatlarıma onu tam bilemiyorum sizce<?

allahın delisi senii:))bende o haltı çok yedim,sonra gidip toptan kestirdim:)allahtan uzadılar şimdi
pandoram senin çok hoş bi yüzün var sana kısacık saçta çok tatlı olur ama ben uzun saç hastası biri olarak o kadar uçuk modeller eklemiycem
bak hele resimlere

bunu çok begendim ama tamamen cesaret işi,daha önce 1 kez daha belimdeki saçlarımı değişiklik olsun diye kestirdim hemde 3 cm kısalığında... şimdi çok endişeliyim..
bu saça çıtçıt ta kullanamam sanırım değil mi ?

canım yüzün çok düzgün ve güzel bence yüzüne gider.Birde 2. model koydum ona da bak istersen.Çok kısa düşünmüyorsun değil mi?

bu iyi mesela ama benim hatlarımla aynı bir hatun bulup koysak olurmu ki ?

kullanamazsın çıtçıtla pişman olursun,azıcık uzadı mı şekli bozulur.Kendimden biliyorum.

bu çıtçıtlada güzel durabilir.

ben bu iki modeli beğendim hemen hemen aynı gibiler.

Son düzenleme:
ay mümkün değil,eşim uzun saç hastası ...çok kızgın bana ..bu yüzden tartıştık...
bende uzun saç seviyorum ..çıtçıtları takmam gerek ya...

Son düzenleme:
ay sağolun hepinizde hoş modeller buluyorsunuz....resimlerini çekip makinamla
kuaföre gidim de çıçıtla olurmu die de sorarım ... birde şu saç deneme sitelerini de mi denemek gerek ne?

evet size çok benziyor. ama onun saçlarının arkası kısa gibi geldi bana?

pamuk şekerim nezin suratı yuvarlık benim oval kıss sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…