- 17 Temmuz 2022
- 798
- 19
- 24
-
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Çocuğa bakma bahanesiyle yerleşecek zaten. Konu sahibi hemen gebe kalarak en kötü stratejiyi uygulamış. Hele kıymetli oğluşuysa daha gitmez. Ben de şeyi anlamıyorum ya. Yemek yapacak kendine bakacak dinçlikte bir insan evinde oturup keyif çatacağına neden kapı kapı gezmek ister ki. Çok büyük konforsuzluk.Kadının kendi evi yok muydu siz evlenmeden önce? Niye ev eve gezeceği şekilde yaşasın daha çok yaşlı değil, yemeğini falan yapacak dinçlikte. Ayrıca siz evleneli daha e kadar olmuş daha hemen size mi geldi sıra?
Bu saçmalığı kabul etmeniz, 3 ayda 2 defa hamile kalmanıza ne diyeceğimi bilemedim.
Eşiniz sizinle vakit geçirmiyor, anasını almış gelmiş. Siz ne akla hizmet çocuk diye tutturuyorsunuz?
Kayinvalide çocuğa daha iyi bakarım diye yerleşir tabi evinize. Neden olmasın.
O nasil oluyor? Nerelisiniz, uyrugunuz nedir? Türk vatandasi degil misiniz?Hafif bir yabancılık var evet
O ne demekHafif bir yabancılık var evet
Kaynanmin değil eşimin suçu diyorum kimse okuyamıyor mu yaheee hheee evet emin ol kaynanandan dolayidir
sen kibris istemissin adam seni sirf gönlün olsun diye iki yan sehre tatile goturmemis dugun altinlarindan bir ikisini bozdurup. sana verdigi deger bu. ama kosa kosa hamile kalmaya cabala, kaynanaya suc at
Türküm ama Türkiye doğup büyümedimO nasil oluyor? Nerelisiniz, uyrugunuz nedir? Türk vatandasi degil misiniz?
Yazabildigin kadar okuyabiliyoruz galiba.Kaynanmin değil eşimin suçu diyorum kimse okuyamıyor mu ya
O ne demek
Anladim.Türküm ama Türkiye doğup büyümedim
Ben bun izin vermeyeceğim ama görürsünüzÇocuğa bakma bahanesiyle yerleşecek zaten. Konu sahibi hemen gebe kalarak en kötü stratejiyi uygulamış. Hele kıymetli oğluşuysa daha gitmez. Ben de şeyi anlamıyorum ya. Yemek yapacak kendine bakacak dinçlikte bir insan evinde oturup keyif çatacağına neden kapı kapı gezmek ister ki. Çok büyük konforsuzluk.
Yazılarınız çok tuhaf neden?Hamilik işi evet isteğimiz bir yandan böyle biri değildi sonrada odun gibi oldu annesi geldikten sonra bizzat bir değişik oldu
İkinci hamileliğimin bizdeyken ilkinde bizde değildi3 ayda 2 kere hamile kalmışsınız, hemde kaynananız sizdeyken. Eşiniz sizinle sevgi aşk için evlenmemiş, sırf adı evlenmek olsun anama babama baksın çocuk doğursun demek için evlenmiş. Siz daha balayı bile yapmamışsınız, eşiniz umursamamış keyfine bakıyor sizide hamile bırakıyorki iyice eve bağlasın bi yere gidemeyin diye.
Yaşayacağınız hayatın bundan fazlası olabilceğini düşünmüyorum. Bu hayata alışmaya çalışın bence, çünkü ne kv sizden gider ne eşiniz sizinle vakit geçirir, zaten bebeğiniz olacak, standart hayatınız bu çerçeve olur. Çalışıp adamı boşayamayacağınıza göre yapacak bir şey yok
Bazıları seviyor bu şekilde yaşamayı.Çocuğa bakma bahanesiyle yerleşecek zaten. Konu sahibi hemen gebe kalarak en kötü stratejiyi uygulamış. Hele kıymetli oğluşuysa daha gitmez. Ben de şeyi anlamıyorum ya. Yemek yapacak kendine bakacak dinçlikte bir insan evinde oturup keyif çatacağına neden kapı kapı gezmek ister ki. Çok büyük konforsuzluk.
E tamam sizdeymiş işte. Siz kocanızla daha başbaşa kalamadan neden çocuk işine girdiniz ki, kv hepten yerleşir evinize çocuğa bakacam diye. Dişli bi kadın değilsiniz o yüzden eşiniz ne derse o olur. Çünkü eşiniz biliyor ne derse kabul edeceksiniz aksiyon alamayacaksınız neden çekinsin ki.İkinci hamileliğimin bizdeyken ilkinde bizde değildi
Yok biz okuyoruz da sen ne yazdığının farkında mı değilsin?Kaynanmin değil eşimin suçu diyorum kimse okuyamıyor mu ya
Hiç alakası yokBazıları seviyor bu şekilde yaşamayı.
Kadın mutfak eşyalarıyla gelmiş üstelik. Her gittiği yere onları taşıyacağını sanmıyorum.
Başka kardeşler varken 2 aylık evli çiftin evine yerleşmiş. Hamilelikte varken giymez büyük ihtimalle. Konu sahibi çok uğraşmış bunun için ama tebrik ederim kendisini.