• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana ingilizce oyreten tapilirmi aranizda lutfenn

alzala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
176
1
96
Azerbaycan
arkadaslar bende ingilizce konusmak istiyorum bazi sozcukler anliyorum ama konusamiyorum lutfen yardim edin cok sevinirim.mafoldumben:oklava:

Son düzenleme:
tatlım sana önce Türkçe de öğretmek gerek galiba. alınma buna ama. sanırım yabancısın. nasıl bir yardım bekliyorsun bizden? ingilizce öğrenmek konusunda?

tatlım sana önce Türkçe de öğretmek gerek galiba. alınma buna ama. sanırım yabancısın. nasıl bir yardım bekliyorsun bizden? ingilizce öğrenmek konusunda?

valla sekerim ben yabancida olsam turkceyi gayet iyi biliyorum. yani yazilarimda yalnislik vardisa bu o demek diyil bana turkceyi sen ogretesin ok. ha yenede sana gore turkcemi daha iyi ogrenmeye calisirim.turkbayragi

Vallahi tam icimden geceni soylemissiniz. Konuyu acan arkadasim once Turkce kursuna gitmeyi dene bence, Ingilizce'ye de sira elbet gelir.

neden bize sorulan bir soruyu kavgaya çeviriyoruz anlayamadım? valla çok yazık... belki kendisi yabancı gelip türkçe yazmış.siz de gidin onun dlini konuşun yazın.allahım ya

Merhaba! Ben Kety.
6 yıldır profosyonel olarak başlangıç seviyesinden ileri ingilizceye birbirinden farklı eğitim gruplarında ders vermekteyim. Öğrencilerimin çoğunluğunu 6-18 yaş arası oluşturuyor. İsteğe bağlı olarak okula yardımcı, eksiklerin giderilmesine yönelik veya okul programının dışında bilgileri geliştirmeye yönelik dersler vermekteyim.
Bunun dışında öğrenciler ve üniversiteye hazırlananlar için yabancı dil sınavlarına hazırlık dersleri veriyorum. (TOEFL, IELTS vs..)
Ayrıca çalışanlara yonelik ileri ingilizce ve iş ingilizcesi ders tecrubem de bulunmaktadır. Bu kapsamda konuşma, resmi yazışma ve dilbilgisi ağırlıklı program uygulamaktayım.
Gorusmek uzere,
kety-lord@yandex.ru

Back