BANA HIZLI.ŞEKİLDE YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
30
Sevgili kızçeler hormon testi icin kadin doguma gidicem. biraz pahali oldugunu duydum
Bu testi aile hekimliginde yaptirip kadin dogum.doktoruna gosterebiliyomuyuz. boyle imkan var mi bilgisi olan yazarsa sevinirim saygilaar

Aile hekimindeki teste guvernme ,buyuk bir devlet hastanesindeki kadin dogum isini gorur

Sevgili kızçeler hormon testi icin kadin doguma gidicem. biraz pahali oldugunu duydum
Bu testi aile hekimliginde yaptirip kadin dogum.doktoruna gosterebiliyomuyuz. boyle imkan var mi bilgisi olan yazarsa sevinirim saygilaar
Aile hekimide test yapar evet gösterebilirsin ama devlet hastanesinede gidebilirsin.

evet cnm bazi saglik ocaklari yapiyor eger sizin saglik ocagi da yapiyorsa bu dedigini yapabilirsin ya da devlette baktirip özele götürebilirsin ama genelde özel hastanede fsh, lh, e2, prolaktin, tsh gibi hormonlara baktirirken ekstra para hic alinmadi benden. sadece amh, beta hgc filan parali sanirim. gidicegin hastaneyi bi arayip sor ücretlerini

Özel hastane o testin masrafini almak icin aile hekimininkini kabul etmez. kendileri tekrarlar. devlet hastanesine gitseniz daha rahat etmez misiniz.. tabii her sehrin sartlari ayni değil. randevu bulamayabilirsiniz de.

hormon yapmıyor sağlık ocakları.

Aile hekimi değil de bir devlet hastanesine gidin.hatta mümkünse tıp fakültesine gidin özel hastanelerden çok guvenebilirsiniz tıp fakültesine.artik benim için kanıtlandı da bu

Devlet hastanesinde yaptırıp, özel hastanedeki doktorunuza gösterebilirsiniz.

aile hekimine gitmeyin. bazı hormon testlerinde sıkıntı olabilir. bir devlet hastanesine gidin tüm hormon kan testlerinizi yaptırın. sonra da üstünden çok vakit geçmeden özel hastaneye gidin. büyük özel hastaneler artık böyle şeylerin peşine düşmüyorlar. bakar doktor.

Yapıyor diye biliyorum. 8 yıl öncesinde bile yaptiriyordum ben. Aç karna gitmesi lazım. Bir de tahlil için belli günleri ayiriyorlar bunu tAkip etmek lazım.
evet yapıyor diye hatırlıyorum bende ama bizim sağlık ocağı hergün kan alıyor ama belirli saati var,annem yaptırmıştı içinde hangi testler var hatırlamıyorum kadın doğum doktoruna gösterecekti şuan ayrı yerlerdeyiz gidecekti kadın doğum doktoruna

Kizlar hepinize cok.tesekkur ederim ilgilendiginiz icin bugün özel hasteneye gidicem. doktoru arkadasim tavsiye etti. eger testler saglik ocaginda yapilabilir testse orda yaptirip sonuclarina bakiyomus yani paragöz bi insan degilmis. Arastirma hastanelerindede genelikle stajyerlere emanet ediyolar sizi.yani bi nevi kobay faresi gibi. o yuzden pek yanasmiyorum ona bugun gidicem ben hem arastirip sizide bilgilendiririm.

Aile hekimine hiç gitmeyin çünkü devlette baştan yapiyorlar. Sadece vakit kaybı olur. Fsh,tsh, e2,lh, şeker degerleriniz vs.....

Devlet Hastanesi ile aile hekimi fark ediyor bazı testleri yapmıyor aile hekimi.... Gıtmis biri olarak

Özeldeki doktorum devlette yaptırıp gelebilirsin derdi.. Sağlık ocağında yapılıyor mu hepsi sorun.. yoksa devlet hastanesi..

Canım ben bütün testlerimi aile hekimliği veya ssk dan yaptırıp özeldeki doktoruma gösteriyorum. Sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…