- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Öyle mi diyosun canim. aslinda.aile hekimimiz.cok ilgilidirde bilemedimAile hekimindeki teste guvernme ,buyuk bir devlet hastanesindeki kadin dogum isini gorur
Aile hekimide test yapar evet gösterebilirsin ama devlet hastanesinede gidebilirsin.Sevgili kızçeler hormon testi icin kadin doguma gidicem. biraz pahali oldugunu duydum
Bu testi aile hekimliginde yaptirip kadin dogum.doktoruna gosterebiliyomuyuz. boyle imkan var mi bilgisi olan yazarsa sevinirim saygilaar
evet cnm bazi saglik ocaklari yapiyor eger sizin saglik ocagi da yapiyorsa bu dedigini yapabilirsin ya da devlette baktirip özele götürebilirsin ama genelde özel hastanede fsh, lh, e2, prolaktin, tsh gibi hormonlara baktirirken ekstra para hic alinmadi benden. sadece amh, beta hgc filan parali sanirim. gidicegin hastaneyi bi arayip sor ücretleriniSevgili kızçeler hormon testi icin kadin doguma gidicem. biraz pahali oldugunu duydum
Bu testi aile hekimliginde yaptirip kadin dogum.doktoruna gosterebiliyomuyuz. boyle imkan var mi bilgisi olan yazarsa sevinirim saygilaar
Sevgili kızçeler hormon testi icin kadin doguma gidicem. biraz pahali oldugunu duydum
Yapıyor diye biliyorum. 8 yıl öncesinde bile yaptiriyordum ben. Aç karna gitmesi lazım. Bir de tahlil için belli günleri ayiriyorlar bunu tAkip etmek lazım.hormon yapmıyor sağlık ocakları.
Yapıyor diye biliyorum. 8 yıl öncesinde bile yaptiriyordum ben. Aç karna gitmesi lazım. Bir de tahlil için belli günleri ayiriyorlar bunu tAkip etmek lazım.
evet yapıyor diye hatırlıyorum bende ama bizim sağlık ocağı hergün kan alıyor ama belirli saati var,annem yaptırmıştı içinde hangi testler var hatırlamıyorum kadın doğum doktoruna gösterecekti şuan ayrı yerlerdeyiz gidecekti kadın doğum doktorunaYapıyor diye biliyorum. 8 yıl öncesinde bile yaptiriyordum ben. Aç karna gitmesi lazım. Bir de tahlil için belli günleri ayiriyorlar bunu tAkip etmek lazım.
Devlet Hastanesi ile aile hekimi fark ediyor bazı testleri yapmıyor aile hekimi.... Gıtmis biri olarakKizlar hepinize cok.tesekkur ederim ilgilendiginiz icin bugün özel hasteneye gidicem. doktoru arkadasim tavsiye etti. eger testler saglik ocaginda yapilabilir testse orda yaptirip sonuclarina bakiyomus yani paragöz bi insan degilmis. Arastirma hastanelerindede genelikle stajyerlere emanet ediyolar sizi.yani bi nevi kobay faresi gibi. o yuzden pek yanasmiyorum ona bugun gidicem ben hem arastirip sizide bilgilendiririm.
Sevgili kızçeler hormon testi icin kadin doguma gidicem. biraz pahali oldugunu duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?