- 27 Ocak 2020
- 5.988
- 11.612
- Konu Sahibi nazli melek
2. Ve sonuncu resim canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 yasima kadar hic sacimi boyatmadim son yillarda baya sacimla oynadimBen de cok sık renk değiştiriyorum öncelikle cok cesursun sanki koyu tonlar özellikle 1-5 daha cok yakısmıs gibi
Ah ben 6. Sınıfta boyaya başladım28 yasima kadar hic sacimi boyatmadim son yillarda baya sacimla oynadim
Neden o kadar erken yasta ?Ah ben 6. Sınıfta boyaya başladım
Onlarin kim olduklarini bilmiyorum, tesekkurler yorumunuz icinaçıklamasini yapayım.
3 nurmarayı ben başak karahana benzettim.
5 nurmara olani elif ceren balıkçıya benzettim.
1-4 olan çok doğal duruyor. :)
Annem kuaförde calısıyordu heves ettim. Hatta ilkokul 1. Sınıfta önde iki parça sarı ile başladım. Ortalıgı yıkmıstım o folyo sarılı sacla özenip. Öğretmenim de anneme kızınca annem bana ceza diye kesmişti saclarımı. Ama cözüm olmadı 6. Sınıfta kızıla boyadım evde. Sonrası da hep geldi...Neden o kadar erken yasta ?
Sari cok yipratti saclarimiAnnem kuaförde calısıyordu heves ettim. Hatta ilkokul 1. Sınıfta önde iki parça sarı ile başladım. Ortalıgı yıkmıstım o folyo sarılı sacla özenip. Öğretmenim de anneme kızınca annem bana ceza diye kesmişti saclarımı. Ama cözüm olmadı 6. Sınıfta kızıla boyadım evde. Sonrası da hep geldi...
Onun icin ben en cok avokadolu bir maskesi var watsonsın. O iyi geldi diyebilirimSari cok yipratti saclarimi
Tesekkurler ama 88 li yim yasam tarzima bagliyorum bunu ve iyi kalbimehiç 31 yaşında göstermiyorsun
Denemek lazimOnun icin ben en cok avokadolu bir maskesi var watsonsın. O iyi geldi diyebilirim
Tesekkurler2 ve 1 bence