Saç Rengi ve Saç Boyama Bana hangi renk yakışır kızlar? (Resimli)

4 numara cok hos durmus o renk yapabilirsin hem kizildan sariya baya degisik olur :)

Ortak karar küllü bi sarı üzerinde sanırım, fakat dümdüz sarı olması ilk etapta çok sert olur gibi geliyor bana. Resimdeki gibi diplerimin daha koyu olması mantıklı gibi geldi. Bakırdan da daha güzel bi alternatif gerçekten :)

Bu arada özellikle kahküllü fotolar koymuştum çünkü kaşlarımın şu anki haliyle ciddi tezat oluşturup direk çirkin gözüküyordu diğerleri. Yanılgı yaratmasın diye öyle yaptım. Bu sefer de kahküller yakışmadı iyi mi :1::1:

O açıcı bu saçlara değecek! :46:

Eki Görüntüle 794961 Eki Görüntüle 794962

Saçlarımı 6 7 senedir kızıl olarak kullanıyorum. Artık biraz değiştirmek istiyorum. Gözüm biraz açık renkler kullanmakta, ama yakışıp yakışmayacağından emin olamıyorum. Sizlerden fikir almak istedim :3: Bana neler yakışır?

bende yıllardır kızıl kullanıyorum bi ara senin gibi değişiklik istedim bakır yaptırdım gözüm alışmadıı zaten beyaz tenliyim bembeyaz gösterdi yüzümde daha önce benim bile fark etmedigim kusurları gösterdii ve açık bi renk oldugu için tekrar kızılda üstüne tutmadı çok ugraştım bunları neden yazıyorum birincisi kızıl sana çok yakışmış ikincisi olabilecekleri bilde ona göre hareket et diye cnm :34:

Bakir derkem diger adiyla irlanda kizili hurrem bakiri degil bakr karamel acik bir renk degil bence cok hos olur ama sen bilirsin :21

Son düzenleme:
ya bu renkten dönmekte baya zor ama kesinlikle kumral tonları çok yakışacak (dipleri biraz koyu uçları daha açık olacak şekilde) çünkü çok kibar hatları olan bir yüzün var ve daha masum görüneceksin ayrıca kızıl daha sert bir imaj veriyor ama bana göre böyle çok güzelsin çünkü kızıl her bayana yakışmaz ve sana çok yakışmış farklı olmuşsun :) saçında sarı kullanacaksan da uçlarda kullan çünkü hepsini sarı yaparsan bu ten rengini koyu gösterir :)

Aslında her renk gider de sarı saç kullanacaksan makyajı yoğun kullanmak gerekiyor. Yoksa soluk görünüyorsun, tecrübeyle sabit. Şu an koyu kestane oldum, rahat ettim :1:

Bence açık renk tene koyu renk saç güzel gidiyor :)

bu renk cok sinmiş . belki bebek kumralı uçlara ışıltı yani balyaj denemelisin. ama bu cook hoş.

canım o saçları kendi yüzünün üstüne konuldugu sitenin adını verir misin bende saçımda değişiklik yapmak istiyorum ama kararsızım. ve çoğu arkadaşında dediği gibi 4 ten rengine ve yüzüne çok gitmiş bence denemelisin yüzünde bebek gibi eminim çok yakışır.

ten rengın acık oyuzden her renk olur sana sarı da soluk gostermez ayrıca ama sacımı senelerdır kızıl kullanıyorum demen dusundurdu benı kızıl renk sactan en zor gıden renktır bıldıgım kadarıyla varsayım yapalım karamel e boyattın en fazla ıkı ay sonra sacların akıcak yıne kızıllıklar cıkıcak actırmıs olsan bıle bence bır ıkı ton acık yaparak gıt ıstedıgın renge ...:nazar:

öncelikle şunu söyliyim kızıldan sarıya dönmek çok zordur her kuaför kızıldan sarıya döndüremez hemde kızıldan direk sarıya dönersen sana bi tuhaf gelir alışmak zor olabilir yine sen bilirsin

Back