Saç Rengi ve Saç Boyama Bana hangi renk yakışır kızlar? (Resimli)

kirmizzi

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
81
0
296
Ankara
$kk.PNG $kk2.jpg

Saçlarımı 6 7 senedir kızıl olarak kullanıyorum. Artık biraz değiştirmek istiyorum. Gözüm biraz açık renkler kullanmakta, ama yakışıp yakışmayacağından emin olamıyorum. Sizlerden fikir almak istedim :3: Bana neler yakışır?

İstediğim saçlar, genelde şu renk bakırlar

$8.04-Romantik-Bakır-Saç-Boyası.jpg $7138911_f260.jpg

Nası olur sizce?

Bunun yanı sıra aslında sarıları da çok beğeniyorum fakat tenime ne gider ne gitmez, çok kararsızım, bana fikirleriniz lazım :26:

canım valla bence sarı tonlar soluk gösterir gibi seni...ben kızılı çok yakıştırdım sana,çok niyetin yoksa değiştirme bence:34:

canım saç rengin mükemmel çok beğendim değiştirmemelisin bence ama sıkıldım diyorsan o ayrı tabi

Ben de kiZili cok yakistirdim cok hos duruyor onerilen bir renk var onu deneyebikirsiniz ama bakirin dha koyu tonlari guzel olur bence bakir karamele bakin isterseniz. Ama kutudaki renk cikmayinca ben sinir oluyorum:-) biraz daha gorus alin isterseniz

gördüğüm kadarıyla baya beyaz tenlisin sana bakır tonları çok yakışır mesela bakır karamel çok güzel bir renk istersen bi araştır

Kızılla ilgili övgüleriniz için herkese çok teşekkür ederimm :21:

Fakat çok uzun yıllardır kızıl kullandığım için artık aynaya baktığımda bi değişiklik görmek istiyorum. Neredeyse, anadan doğma kızılmışım gibi oldu.

Aynen o ben de kizilu cok seviyorum kisin yaptim tutmadi ben de bu rengi dusunuyorum hatts cok hos ne bakir ne kizil ne karamel bir de boyle olursa cok guzel olur

Renk çok güzel gerçekten, bunu da kaydettim :)

Bugün bir site keşfettim, kendi saçının üzerine ünlüleri koyuyorsun, o fotoğrafları ekleyeyim diyorum şimdi, bi de onlara yorumlarınızı alayım :)

en güzeli 4...

küllü sarı tonlarını denemelisin ve kaşlarının rengini kırıp böyle hafif grimsi yaparsan muhteşem olur...

Son düzenleme:
Neden en guzwl 4 gorunuyo cunku bir tek onda kahkul yok ondsn dolayi ve bir onda shop olmadifi az belli oluyo bu sekilde anlasilmaz bence bir de diger renklerin kahkulsuzunu koyup bakin derim

Beyaz tenli birine çoğu renk yakışır ama saçların şuan harika görünüyo rengi seninle bütünleşmiş :17: Siyah düşünmüyorsun sanırım? Beyaz tenli bi kıza çok yakışır. Ve daha genç gösterir seni

Neden en guzwl 4 gorunuyo cunku bir tek onda kahkul yok ondsn dolayi ve bir onda shop olmadifi az belli oluyo bu sekilde anlasilmaz bence bir de diger renklerin kahkulsuzunu koyup bakin derim

yo ben fark ettim kahkülün yakışmadığını..

ama sizde fark etiyseniz sarı tonları teniinde gidiyor...

ama 4 .resimdeki sarı küllü ve tenine en güzel o gitti...

yani küllü ve soğuk renkler ona gidiyor

Son düzenleme:
Evet ama en dogal renk suan o digerleri cok belli efiyo program oldugunu. Bu sekilde anlasilmaz derim ben sari gitmis tenine ama diplerinin kesinlikle koyu olmamasi gerektigini dusunuyorum. Ayrica siyah daha okgun gostrtmez mi ya bana oyle geliyo

Renk çok güzel gerçekten, bunu da kaydettim :)

Bugün bir site keşfettim, kendi saçının üzerine ünlüleri koyuyorsun, o fotoğrafları ekleyeyim diyorum şimdi, bi de onlara yorumlarınızı alayım :)

bene boyiycam saclarimi o siteyi bana mesaj atar misin oyle tam qnlasilmaz ama mersk ettim dun konu actim ben de...:-)

Back