- 11 Ağustos 2009
- 3.363
- 5
- 358
- Konu Sahibi krizantem20
-
bana bırde kıvırcık dalgalı cok yakıstırılar su dalgası falan mı yaptırsam acaba saclarımı cokmu yıpratırkı?
bende su dalgasının yakışacağını düşünüyorum. ayrıca uzun saçı kestirmek ve kısa saça alışmak çok zor. insan pişmanlık yaşayabiliyor.
canim insanlar saclarini düzlestirmek icin hergün düzlestirici kullaniyor sen begenmiyorsun, saka saka. Seni anliyorum bende hep nefret ederdim ilk genclik yillarimda düz saclarimdan ama artik iyikide pirasaymis saclarim diyorum :)
ama siyahi düsün eger sarisinlikta hevesin yoksa tabi.
kesınlıkle kısa saca alısması bıraz zor oluyor.su dalgasının cok zararı olmayacagını bılsem hemen yaptırcam da bılmıyorum kı...
Gözlerin mavi yesil degilmi ? sarisinlikta gider amaaa kesinlikle soguk bir sari inci sarisi gibi.Altin sarisi olmamali. Bol röfleyle baslayabilirsin sarisinliga
su dalgası konusunda kimsenin dediği diğerini tutmuyor. alınan sonuç, kuaför seçimine ve saç yapısındaki farklılıklara göre değişiyor sanırım. güvenebileceğiniz bir kuaföre danışın isterseniz.
yuzunuz ve gozleriniz cok guzel..ben ikinci ve en son yani kizil sacli halinizi cok begendim..tabiki son karar sizin..
kısa ve siyah olan foton çok güzel,en çok siyah yakışmış bencebayanssulusmile
kızlar hepınıze cok tesekkur ederım guzel yorumlarınız ıcınopuyorumnanaktan
dıyorumkı tabı burdakı kuaforlere yaptırabılırsem uzunlugunu bozmayım kat attırayım ve aşkı memnudakı nıhalın yenı sac rengıne boyatayım bende dun aksam ızledım son sahnelerde cok hozuma gıttı onun gozlerde benımkıne benzıyo ten rengımızde heemn hemen aynı banada gıdebılır o renk.
ben bı dusuneyım o rengı.yıne benım sagım solum bellı olmaz bakmısım kısacık kestırmısımbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?