• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana hangi renk ve kesim yakışır?(resimli)

bana bırde kıvırcık dalgalı cok yakıstırılar su dalgası falan mı yaptırsam acaba saclarımı cokmu yıpratırkı?

bende su dalgasının yakışacağını düşünüyorum. ayrıca uzun saçı kestirmek ve kısa saça alışmak çok zor. insan pişmanlık yaşayabiliyor.

bende su dalgasının yakışacağını düşünüyorum. ayrıca uzun saçı kestirmek ve kısa saça alışmak çok zor. insan pişmanlık yaşayabiliyor.

kesınlıkle kısa saca alısması bıraz zor oluyor.su dalgasının cok zararı olmayacagını bılsem hemen yaptırcam da bılmıyorum kı...

canim insanlar saclarini düzlestirmek icin hergün düzlestirici kullaniyor sen begenmiyorsun, saka saka. Seni anliyorum bende hep nefret ederdim ilk genclik yillarimda düz saclarimdan ama artik iyikide pirasaymis saclarim diyorum :)
ama siyahi düsün eger sarisinlikta hevesin yoksa tabi.

ayy yok canım sarısınlık bana uzak hıc cesaretım yok annemı dınlersem eger hemen yarın saclarımı sarıya boyatmamı ıstıyor goren benı sen bı sacını sarıya boyattır gozlerınde renklı cok yakısır dıyolar da benı cok soluk gosterır dıye korkuyorum.

Gözlerin mavi yesil degilmi ? sarisinlikta gider amaaa kesinlikle soguk bir sari inci sarisi gibi.Altin sarisi olmamali. Bol röfleyle baslayabilirsin sarisinliga ;)

kesınlıkle kısa saca alısması bıraz zor oluyor.su dalgasının cok zararı olmayacagını bılsem hemen yaptırcam da bılmıyorum kı...

su dalgası konusunda kimsenin dediği diğerini tutmuyor. alınan sonuç, kuaför seçimine ve saç yapısındaki farklılıklara göre değişiyor sanırım. güvenebileceğiniz bir kuaföre danışın isterseniz.

Gözlerin mavi yesil degilmi ? sarisinlikta gider amaaa kesinlikle soguk bir sari inci sarisi gibi.Altin sarisi olmamali. Bol röfleyle baslayabilirsin sarisinliga ;)

evet canım mavı yesıl ama daha cok mavı..
sarısınlıgı rofleyı sanırım uzun zaman sonra yasım bıraz daha ılerlesın denemeyı ısterım.

su dalgası konusunda kimsenin dediği diğerini tutmuyor. alınan sonuç, kuaför seçimine ve saç yapısındaki farklılıklara göre değişiyor sanırım. güvenebileceğiniz bir kuaföre danışın isterseniz.

evet katılıyorum.kaydirigubbakcemile5

az önce 3 resim görünüyordu albümde, şimdiyse 4
resim mi eklediniz yoksa resimlerin tamamı açılmadı mı ilk baktığımda.
renk olarak 1. resimdeki yani kendi rengi çok doğal ve güzel dediğimde şuan 2. olan resminiz 1. olarak görünüyordu. yanlış anlaşılma olmasın, sizi yanıltmış olmak istemem.

Canım kesinlikle kısa ve siyah olan saçlar sana çok yakışmış.Hem doğal hem çok güzelsin orada.Diğerlerinde özellikle kızılda olgun göstermişsin.Bir arkadaşın dediği gibi sarı da olabilir.Kısa katlı ve sarı da olabilir.Çünkü gözlerin renkli.Ailen gibi kısa düşünüyorum.

cnm kesınlıkle kısa saç daha cok yakısıyor yüzüne renk olarakta son resımdekı rengın cok hoşmus.saclarında bıraz toparlanmıs olur dımı

bence kısa da siyah yakışmış ama uzunda kızıl yüzüne çok hoş gitmiş. yüzün çok hoş bence. ancak saçlarını omuz izasında aslan yelesi kestirsen ve de orta kumral ya da kızıla boyarsan (ki gördüm kızıl bana göre sana en çok giden renk) çok havalı olursun. yüzün çok hoş maşallah karar vermekte çok zor oluyor her şey yakışınca :-)

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım guzel yorumlarınız ıcınopuyorumnanaktan
dıyorumkı tabı burdakı kuaforlere yaptırabılırsem uzunlugunu bozmayım kat attırayım ve aşkı memnudakı nıhalın yenı sac rengıne boyatayım bende dun aksam ızledım son sahnelerde cok hozuma gıttı onun gozlerde benımkıne benzıyo ten rengımızde heemn hemen aynı banada gıdebılır o renk.
ben bı dusuneyım o rengı.yıne benım sagım solum bellı olmaz bakmısım kısacık kestırmısımbayanssulusmile

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım guzel yorumlarınız ıcınopuyorumnanaktan
dıyorumkı tabı burdakı kuaforlere yaptırabılırsem uzunlugunu bozmayım kat attırayım ve aşkı memnudakı nıhalın yenı sac rengıne boyatayım bende dun aksam ızledım son sahnelerde cok hozuma gıttı onun gozlerde benımkıne benzıyo ten rengımızde heemn hemen aynı banada gıdebılır o renk.
ben bı dusuneyım o rengı.yıne benım sagım solum bellı olmaz bakmısım kısacık kestırmısımbayanssulusmile

katlı size çok yakışır, kısa kestirince alışmak çok zor oluyor. nihalin saç rengi bugünlerde çok favori. iyi bir karar kaydirigubbakcemile5

Back