• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana hangi renk ve kesim yakışır?(resimli)

krizantem20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
1.560
2
156
eveeettt banada bır yardımcı olursanız cok sevınıcem.
saclarımın kesımı ve rengı konusunda cok kararsız kaldım.saclarımın sımdıkı halı belıme gelıyor aslında kestırmeye kıyamıyorum ama cok cansızlastı supurge gıbı oldu adeta ama degısıklıgede bu ara okadar ıhtıyacım varkı.kısacıkmı kestıreyım uzun dursun kat mı attırayım ne renge boyatayım bılemedım.
ılk resım kısa halım
sonra kızıla boyattım(son resım)
ortadakı resımde kızılın durdukca degısen bakır rengı
sımdıkı halı saclarımın uzun ve sıyah boyalı.(sıyahta cok yakısıır bana)
(herkes bende kısa saca bayılır ama ben karar veremedım)
hangı kesımde hangı renge boyatayım.
bırde sız bakın.
buraya resım eklemeyı bılmedıgım ıcın albume koydum resımlerı.fıkırlerınızı beklıyorummm..
unutmusum sacımın kendı rengı ılk resımdekı.........

bence kat attırın ve renk olarak 1. resimdeki yani kendi rengi çok doğal ve güzel.

küllü kumrala boyatıp katmı attırıyım yoksa sıyaha boyatıp mı kat attırıyım?
yada kısa kestırıp sıyahamı botasam?
hadı kızlar beklıyorum fıkırlerınızı........

küllü kumrala boyatıp katmı attırıyım yoksa sıyaha boyatıp mı kat attırıyım?
yada kısa kestırıp sıyahamı botasam?
hadı kızlar beklıyorum fıkırlerınızı........

bence kısa kestirmeyin. uzun ve katlı olsun. 1. resimdeki renk çok hoş. ya doğal rengine yada siyaha boyatın.

bencede kisa olmasin uzun daha hos daha feminin duruyor.renk konusunda pek emin degilim ne cok acik olsun ne de cok koyu böyle dogal bir ton olsun kahve tonlari olabilir ne bileyim.

Bende ilk resmindeki saç rengini çok yakıştırdım sana.Ayrıca çoğunluğun tersi olacak ama ben kısa saçı yakıştırdımyerimseniben

Bende ilk resmindeki saç rengini çok yakıştırdım sana.Ayrıca çoğunluğun tersi olacak ama ben kısa saçı yakıştırdımyerimseniben

evet aılem cevrem genelde kısa sac ısterler bende ama ıste ketsırmesı kolay olmuyor sımdı bıde saclarım cok uzadı belıme gelıyor nasıl kıyabılrıım dıye duusnuyorum..

evet aılem cevrem genelde kısa sac ısterler bende ama ıste ketsırmesı kolay olmuyor sımdı bıde saclarım cok uzadı belıme gelıyor nasıl kıyabılrıım dıye duusnuyorum..

kestirdiğin saçlarını al,çıtçıt yaptır.Uzun istersen tak,sonra çıkart yerimseniben

bana bırde kıvırcık dalgalı cok yakıstırılar su dalgası falan mı yaptırsam acaba saclarımı cokmu yıpratırkı?

canim insanlar saclarini düzlestirmek icin hergün düzlestirici kullaniyor sen begenmiyorsun, saka saka. Seni anliyorum bende hep nefret ederdim ilk genclik yillarimda düz saclarimdan ama artik iyikide pirasaymis saclarim diyorum :)
ama siyahi düsün eger sarisinlikta hevesin yoksa tabi.

Back