Bana gerçeği söyleyin

Oncelikle kendi degerini bir erkegin seninle ilgilenip ilgilenmemesine baglama.
Degerlisin.

Sonradan da sunu hicbirzaman unutma..bir erkek senden hoslaniyorsa bunu anlarsin bilirsin. Kafan karismaz ve sorgulamazsin bile bunu. Ayrica netlik olmayan iliskilerden uzak dur. Durustluk, sadelik ve gercek net dir. Kafa karisikligi yoktur.

Kendini sev say her daim.

Teşekkür ederim aklımda olacak

Teşekkür ederim :))

19 yaşım en sevdiği yaş en mutlu zamanlarım, sevdiğim bir şehirde izmirde istediğim üniversitede öğrenciydim, pencere kenarında denizi gören bir yurt odam vardı, akşam güneş nasıl vururdu yatağıma...
Yurttan okula yürüyerek giderdim kulağımda mp3 çalarımla
Ne olur, ne olur kıymetini bil kendinin el alemin sümüklü oğlu için canını üzme değmez güzelim

Yaw sen üzülme, bu işte hala umut var..
Cevap yazdı demişsin ne yazdı?
Bir de kızım 6 ay yazışıp görünce selam vermemek nedir yahu yabani gibi..
Bence bu işi sonuca bağlamak lazım, mesaj at görüşelim diye olursa süper olur olmazsa en azından olur mu olmaz mı diye sürünmezsin olmazmış der kapatırsın konuyu..
Ama olacağı varsa da ay olmaz zaten diyerek olduramazsın...

Bence hoslansa 6 aydir zaten soylerdi ve suan sevgiliydiniz

Bence senden hoşlanmıyor .

Çok uzaktı ben uzağı göremiyorum pek emin olamadım yoksa selam verirdim :) üzülmüyorum artık o an cevap vermeyince ego yapmış olabilirim interneti yokmuş. Duygularım çok yoğun değil dediğim gibi

Okul hayati gerçekten çok güzel bir deneyim :)

Ne kadar haklısın ben böyleyim işte normal arkadaş konusunda sıkıntı yok ama sevgili olmaya gelince hem olsun istiyorum hem yabanilesiyorum interneti yokmuş ondan yazamamış bir kaç konuşma geçti ben uyuyorum dedim konuşmayı bitirdim :) yani olmayacak sanırım benim ilişkim hiç bir şekilde kafam basmıyor keske bir kabuklarimi kirabilsem

6 ayda, sana eğer bir ilgisi olsaydı adım atardı diye düşünüyorum.

Bugün yine yazdı kafam cok karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…