Ben de öyle düşünüyorum. Kendisinin daha önceki ilişkisinde kız teklif etmiş zaten o da 2 hafta sürmüş. Kendisinin cesaretli olmadığını bir şey beklediğini ben de düşünüyordum. Çünkü onunla ilgili ufak ayrıntıları hatırladığımda unutmamışsın diyordu. Sosyal medya üzerindense takip ettiği tek kızlar ben ve sınıftan birkaç kız hala çocuk ama tabi seven erkeğin de ilgi göstereceğini bunların züğürt tesellisi olduğunu biliyorum bir yandanher erkek farklı sever
Toylukta var
görüşmeye devam et arkadaş kalmayı beceriyorsanız ilersi için ümit var demekBen de öyle düşünüyorum. Kendisinin daha önceki ilişkisinde kız teklif etmiş zaten o da 2 hafta sürmüş. Kendisinin cesaretli olmadığını bir şey beklediğini ben de düşünüyordum. Çünkü onunla ilgili ufak ayrıntıları hatırladığımda unutmamışsın diyordu. Sosyal medya üzerindense takip ettiği tek kızlar ben ve sınıftan birkaç kız hala çocuk ama tabi seven erkeğin de ilgi göstereceğini bunların züğürt tesellisi olduğunu biliyorum bir yandan
Aynı sınıfta değiliz :) lisede öyleydik hatta farklı sehirlerdeyizAynı sınıftan birileri ile sevgili olma ve eve çıkma.
Altın kuraldır bu. Ben çiğnedim çok pişman oldum.
Inşallah belkigörüşmeye devam et arkadaş kalmayı beceriyorsanız ilersi için ümit var demek
Hicbir beklentim yok artık aslındaBence çok beklentiye girme. Sadece seninle mesajlaştığını düşünemedim başkası/başkaları da vardır elbet. Öyle olmasa gördüğünde selam verir normal birisi
Çok tatlısınız :) deneyeceğim işte insan bu yaslarda sanırım o melankoliyi seviyor üstüne gidiyor.Ne diye kafa yoruyorsun gencecik yaşta boşver yahu.Sil mesajıda hiç durmasın yazmasında sende yazma. seninle ilgilenecek el üstünde tutacak çocukları bul.Bu yaşta melankolik zaman geçirme gereksiz ablacım ,kendin değerlisin kimse için kafanı yorma seni seven arkandan gelsin .)
Senin selam vermemen de çok garip, üzerine bunun açıklamasını yapan mesaj atman daha da garip. Hadi selam vermedin heyecanlandın, ben olsam ya x naber, hazır tatildeyiz z cafede görüşelim mi yarın ne dersin? Gibisinden arar tepkisine göre şekil alırdım. Açıklama mesajı atmak çok bi pembe dizi olmuş :)Hicbir beklentim yok artık aslında
Aciklamadim aslında normal mesaj attım :) napayım ben çok heyecanlı bir insanım benim sevgilim olmaz herhaldeSenin selam vermemen de çok garip, üzerine bunun açıklamasını yapan mesaj atman daha da garip. Hadi selam vermedin heyecanlandın, ben olsam ya x naber, hazır tatildeyiz z cafede görüşelim mi yarın ne dersin? Gibisinden arar tepkisine göre şekil alırdım. Açıklama mesajı atmak çok bi pembe dizi olmuş :)
Hayırsız olacağına hiç olmasın daha iyi.1
Aciklamadim aslında normal mesaj attım :) napayım ben çok heyecanlı bir insanım benim sevgilim olmaz herhalde
Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için işte gençlik cahilliği sanırım bu yaslarda bizi buluyor sanki bir şeylere geç kalıyormuşuz gibiHayırsız olacağına hiç olmasın daha iyi.
Yaşın genç daha bunları takmak için çok erken.
Geçici heves bu yaşlarda çok olur o yüzden dikkat et. Aceleye hiç gerek yok.
Ne güzel üniversite okuyorsun, derslerine odaklan.
Vakti geldiğinde sevgili gelir seni bulur :) Hayırlısını dile.
Evet öyleler ne saçma aslında :) şimdiki ilişkiler bu mesajlarla yürüyor çok üzücüCanım benim siz yaşlardaki erkeklerin bir çoğu ellerinin altında bir çok kız bulundurup hepsiyle de yazışıyorlar gördüğüm kadarıyla.
Kızlar da öyle, bir çoğu bir sürü erkekle mesajlaşıyor flörtleşiyor son derece normal hal almış kankam kardeşim arkadaşım adı altında.
Senden hoşlanmıyor, zaten sen ona yazdığın için hoşlanası da gelmiyordur nasılsa cepte diye bakıyordur.
Erkekler böyle maalesef..
Hiç geç değil.Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için işte gençlik cahilliği sanırım bu yaslarda bizi buluyor sanki bir şeylere geç kalıyormuşuz gibi
Teşekkür ederim :) rahatladımHiç geç değil.
Şu anki gençlik internet çağında olduğu için değer vermenin, kıymet bilmenin ne demek olduğunu dahi bilmiyordur aslında. Sosyal medya aldı başını gidiyor. Mantıklı davranmak gerek. Boş bir insanla vakit geçirmektense hiç sevgilinin olmaması daha mantıklı. Kaldı ki üniversite okuyorsun. Üniversitede özellikle sevgili olan bir ton arkadaşım hep başka insanlarla evlendi. Yani bu yaşlarda huylar tam oturmuyor kimin nasıl bir karakterde olduğunu anlamak da zor. O yüzden kafaya takılacak bir durum değil.
Hahahaha yıkıldim şuanBen konuyu banlıyke. Okudum
Aslında siz kardeşsiniz gerçek bu yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?