Çok haklısınız aslında kendisi konuyu bu tür yerlere çekmeye çalıştı. Ben her seferinde konuyu değiştirdim. Arkadaşım mesajları okuduğunda bana neden böyle yapıyorsun diye kızmıştı. Ben çok çekingen bir insanım. O da öyle birisi. Daha önceki ilişkisinde kız teklif etmiş. Flört etmeyi bilmiyoruz. Ama hoşlansa yine de devam ettirirdi herhaldeKeske bu kadar uzatmadan siz biraz daha cesur davransaymışsınız.
İlk aşamadaki o havadan sudan diyalog uzadıkça iki taraf da konudan soğur, sohbet bi ivme kazanmazsa flörtöz bi yöne evrilmezse mesajların sıklıgı azalır, 5 dakikada cevap veren adam 5 saatte cevap vermeye baslar.
Bi heyecan, bi beklenti, hevesle gelecek mesajı bekleyecegi bi konu, bi sıcak-soguk iliskisi yaratmazsanız ya da yüz yüze bi görüsme ayarlayamazsanız eninde sonunda monotonlaşır bu işler.
Yüz yüze geldiginizde mesela samimi, neseli ama bi yandan da mesafeli ve gizemli bi konusma yapsaydınız, e bi de cocuga bulusmayı teklif edecegi bi pas atsaydınız net durumu görürdük mesela.
En kötü sonuç belirsizlikten iyidir, bi daha böyle bi durumda kaldıgınızda siz hamlenizi yapın, utanıp sıkılacak seyler degil bunlar. Karşılık göremezseniz de kafanız rahat olur en azından, hoslanıyo mu hoslanmıyo bu kendi gözünüzle görürsünüz.
Ben bekletirdim ama onun hoşlanmadığı konusunda hemfikirim artıkSana karşı bir şey hissetmiyor bence. Sen sevdiğin hoslandigin birini bu kadar bekletir miydin?
Bulur mu bilmem umudum yokgerçeği söyleyin dediğin için yazayım, bu iş olmaz.. yani kız kıza yazışırken 2 saat beklemiyoruz yavrum ya, boşver daha iyileri bulsun seni :)
Kötü değil en azından mesajla belli ederdi gelmek dursun haklisinizHoşlansa 6 ayda bulunduğun şehre gelirdi. (Maddi durumu kötü değilse tabi.)
Haklısınız ben gözümü her şeye kapattım buna odaklandım. Hala mesaja cevap vermeyen birinden ne bekliyordum acaba tek üzüldüğüm kırılan gururumKendini ağırdan mı satmaya çalışıyor acaba,sizin ilginiz hoşanımı gidiyor?
Her iki durumda da çaba göstermeyen bir insan için kendinizi yormayın.
Haklısınız ben gözümü her şeye kapattım buna odaklandım. Hala mesaja cevap vermeyen birinden ne bekliyordum acaba tek üzüldüğüm kırılan gururum
Aslında her şey netmiş de ben görememişim tecrübesizlik ilk aşk ilk mesaj ilk hayalkırıklığı :)İlgin hoşuna gitmiştir sadece, seni sevmiyor. Yedekte tutuyor. Hiç sevmem böyle erkekleri. Ya hiç ilgilenme ya sevgili ol ya da biz sadece arkadaşız imajını net ver. Senin umidini hep canlı tutmuş.
Bir daha asla yazma.
Çok haklısınız ben de tek reddedilen ben değilim diye kendimi avutuyorum.İnan bana hepimize oluyor bu durum zaman zaman. Banada eskiden oldu çok gururumu kırdım,her şey netken ben hiçbir şey görmedim görmek istemedim.
Önemli olan farkına vardığın an bişeyler yapmak,işte o zaman yapmazsan çok daha fazla kırılıyor insanın gururu.
Şuan gerekeni yaparsan,bundan sonrada daha güçlü olursun
Doğru düzgün konuşmadığımız için bir tepkisi olmaz sanırım :)Bence onu bir denemeye tabi tut ve samimi bir foto paylaş başka bir erkekle
Bakalım tepkisi nasıl olacak
bence olacakDoğru düzgün konuşmadığımız için bir tepkisi olmaz sanırım :)
Cevremde samimi olabileceğim bir erkek yok ki başka türlü deneme yapamaz miyizbence olacak
Ona göre karar verirsin tepkisiz kalırsa
Telefon ve instegramda silersin
o halde sor sen benle arkadaşca mı ilgileniyorsun yoksa başka türlü mü diye cesur ol9
Cevremde samimi olabileceğim bir erkek yok ki başka türlü deneme yapamaz miyiz
Soramam zaten ne için ilgilendiği belli benimle daha önce sevgili olmak için de ilgilenen oldu aradaki fark çok nettio halde sor sen benle arkadaşca mı ilgileniyorsun yoksa başka türlü mü diye cesur ol
her erkek farklı severSoramam zaten ne için ilgilendiği belli benimle daha önce sevgili olmak için de ilgilenen oldu aradaki fark çok netti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?