Bana Fikir Verir misiniz Hanımlar

yaa inanın bende ona şaşrıdım , dertleri para olmuş ,

adam kardeşinizi ellemeye çalışmış siz halaa staj parası diyorsunuz

okulun adını verin hepimiz şikayet edelim kardeşinin adını vermene gerek yok.bi çok şikayet gelirse okul hakkında milli eğitim mecbur ilgilenecek.

Kardesiniz tacizden bahsederken taciz etmesine mahal verme demek yerine yeri gogu ayaga kaldiracaktiniz.
200tl ninde cani cehenneme o parayi 1000 parcaya bolup sapik herife yuttururdum.

Polise gidin adamdan sikayetci olun. Adamin haber gönderdiği kişileri şahit yazdırın. Gerekirse kadin derneklerine basvurun

ben adamı yolarım ne uyarısı parçalarım valla işyerinde

doğru sadece okulun adını verse hepimiz şikayet ederiz staj sistemini öğretmenleri

onu yapmamak lazım bence
nereden bileceğiz konu sahibinin (sadece bu konu için değil, tüm konular için) doğru söylediğini?
insanlar, insanlara zarar verebilmek için neler yapıyor
hiç tanımadığımız insanların demesiyle, bilmediğimiz insanların şerefi ve haysiyetiyle oynamak...

bizim bir arkadaşa taciz iftirası atıldı çalıştığı şirkette
3 çocuğu var!
Allah'tan tam olayın olduğu yeri kaydeden kamera varmış şirkette de
aklandı
yoksa düşünsene

Parayı anahtarcıyı boşver de kardeşini al polise götür anlatsın her şeyi kız gece altını ıslatmış birinin psikolojisini bozmak çok ciddi bir suç üstüne de taciz var

Ben anlamadım hiç bir şey.

Kızların staj yaptığı yerdeki adam gevşrğin biri öğrencilerle askimli bilmem neli konuşuyor öğretmenlerin haberi var, kardeşinizin rahatsız olduğundan haberi var hicbir şey yapmıyorlar. Bu kadarı da ne bileyim ya. Ben liseyi farklı bir ülkede mi okumusum acaba.

Birde 200 lira mevzusu var tabi. Sizi en çok sinirlendiren de o 200 lira. Beynim yandı.

yaa inanın bende ona şaşrıdım , dertleri para olmuş ,

adam kardeşinizi ellemeye çalışmış siz halaa staj parası diyorsunuz
Ya siz neden böyle sürekli insanları eleştirmeye çalışıyosunuz anlamıyorum kiii
Para peşine düşmüşsün diyenler için yazıyorum
Kız kardeşim ilk başlarda bana açık açık anlatmadı diyorum size yoksa ben salak mıyım onu orda tutar mıyım hiç
Bi düşünün Allah aşkına göz yumar mıyım
Bana diyodu ki mesela abla konuşma tarzını sevmiyorum kızlar geliyor onlara aşkım canım cicim diyo falan diyodu bende sana derse haberim olsun o duruma mahal verme falan diyodum
Diğer boyutlarını zaten sonradan öğrendim öğrenir öğrenmez de orayla ilişkisini kestirdim
Okula gittim ama öğretmenler neredeyse beni suçladılar derdiniz ne o zaman sınıfta kalsın diye
Şuanda da evet para için çıkarttığım olayın kat katını o zamna çıkarttım okula da gittim ama kız kardeşimi ordan alınca daha fazla muatap olmak istemedim

Beni sinirlendiren 200 lira değil adamın yüzsüzce hala parasını kescem demesi
Onu rezil etmediğime şükretmiyor da hala çocuğun parası peşinde
Bu arada ilk öğrendiğimde önce okulla görüştüm kız kardeşim abla nolursun uzatma böyle daha kötü oluyorum dediği için üstüne gidemedim ordan ayrıldı diye

Evettt taciz tabi ama benim aklımın almadığı eğitimciler öğretmenler bile böyle alt ederken mevzuyu biz ne yapalım
Öğrencinin arkasında onlar durmazsa kim duracak
Bugün müdür yardımcısını aradım kız kardeşim yanındaymış aradığımda zaten
Kardeşim odaya ilk girdiğinde senin ablana noluyo diyomuş ne derdi var diyomuş azarlar gibi
Sonra ben arayınca bianda üslubunu düzeltmiş kardeşim diyo
Yarın görüşmeye gitcem zaten okula
Adamın yanına gidip dükkanı bende başına yıkmak istiyorum ama kardeşim engel oluyo abla nolursun gitme kavga edersin diye
Annem babam duymasın diye kendim uğraşıyorum babam annem duyarsa bu kadar sıkıntı yaşadığımızı ne olur bilemiyorum

siz neden polise gitmiyorsunuz bu kadar tacizden sonra da 200 lira kesecek diye deliriyosunuz, ben ona takıldım. ben olsam direkt milli eğitime de giderdim polise de giderdim.
Çok çok uzatmamak adına yazmadım ama olay ilk olduğunda yaklaşık 20 gün önce zaten ben okulda yeterince dceğimi dedim öğretmenlere ama nasıl eğitimciler artık bilemiyorum bana hep o adamı savundular hala olduğu gibi
Kızkardeşim göndermedi abla nolursun gtme biş yere bak staj yerim dğeişti sınıfta kalırım hem böyle hergün yeni bi olay oldukça daha sıkıntı yapıyorum içime korkuyorum dedi bende staj yeri değiştikten sonra olayı kapattım
Şimdi yine açıldı adamın yüzsüzlüğüne kızıyorum ben
Şuanda gidip o dükkanda ağzıma geleni syamak istiyorum o adama ama hep kardeşim engel oluyo abla uzatma nolursun diye

ben olsam durmazdım açıkçası. 18 yaşında kız böyle bi kabus görüp altına yapıyorsa sadece gel sarılalım demekten daha çte şeyler de olabilir.

Onlar için kardeşiniz sadece öğrenci. Ama sizin canınız. Onlar kardeşinizin arkasında durmazsa ailesi duracak. Daha önce de yazdım. 200 liranın peşine düşeceğinize kızı bir psikologa götürün. 200 lirayı kesmese şikayet etmeyecek misiniz savcılığa? Böyle saçmalık mı olur?

Okulu ve öğretmenleri direk 146 yı arayıp şikayet edin mutlaka dosya açılır ne idareye ne milli eğitime güvenin 146 tek çare. İşletmeyi bimere yazın mutlaka cevap vermek zorundalar.

Bu kadar taciz vakaları üzerine. Öğretmenlerde ki rahatlığa şaştım kaldım doğrusu. Gencecik kızı ne duruma düşürmüşler. Adamı taa en başından uyarsalar bu çirkinliklerin hiç biri olmazdı. Bile bile oraya staja öğrenci vermekte ne demek...

Annen baban çevre duymasın diye çabanız neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…