- 4 Ağustos 2008
- 3.712
- 297
- 173
merhaba arkadaşlar,
umarım doğru yere başlık açmışımdır:)))
benim yatak odası dekorasyonuyla ilgili bir problemim var... beyaz mobilya istemiş ve hayal etmiştim... planlarımı da ona göre yapmıştım... fakat mobilya almaya gittiğimizde herşy değişti... beyaz deil grimsi mobilyalarım oldu hatta füme:))))
mobilyalarım böyle bir kaplamayla yapılmış...
yatak başlığım koyu kahverengi...
ben yatak başlığımın olduğu duvarı duvar kağıdı ile kaplatma istiyorum...
beyaz mobilya olsaydı mor duvar kağıdı, diğer duvarlar lila boyanı olsun... halım lilalı kremli olsun... perdem krem stor, lila tül ve mor fon perdesi olsun diyordum...
ama şimdi napacağımı bilemiyorum...
bu mobilyalara ne renk duvar kağıdı, halı, perde, duvar boyası gider???
gene bu düşündüklerimi yaptırsam çok mu boğarım odayı... çok kasvetli odalardan hiç hoşlanmam... ama belirli bir tarzı olsun istiyorum, sıradan da olmasın:)))
haydiii bakalım şimdi de fikirleri bekliyorum...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
umarım doğru yere başlık açmışımdır:)))
benim yatak odası dekorasyonuyla ilgili bir problemim var... beyaz mobilya istemiş ve hayal etmiştim... planlarımı da ona göre yapmıştım... fakat mobilya almaya gittiğimizde herşy değişti... beyaz deil grimsi mobilyalarım oldu hatta füme:))))

mobilyalarım böyle bir kaplamayla yapılmış...
yatak başlığım koyu kahverengi...
ben yatak başlığımın olduğu duvarı duvar kağıdı ile kaplatma istiyorum...
beyaz mobilya olsaydı mor duvar kağıdı, diğer duvarlar lila boyanı olsun... halım lilalı kremli olsun... perdem krem stor, lila tül ve mor fon perdesi olsun diyordum...
ama şimdi napacağımı bilemiyorum...
bu mobilyalara ne renk duvar kağıdı, halı, perde, duvar boyası gider???
gene bu düşündüklerimi yaptırsam çok mu boğarım odayı... çok kasvetli odalardan hiç hoşlanmam... ama belirli bir tarzı olsun istiyorum, sıradan da olmasın:)))
haydiii bakalım şimdi de fikirleri bekliyorum...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3