• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bana en iyi ne renk gider, acil yardm

canım bence çikolata tonlarına boyayabilirsin. sana çok yakışır. kesimini de değiştirirsen cillop gibi oluryerimseniben

kesımını nasıl yaptırtayım rumeysacım çok sagol tavsıyen için bana foto gonderebılırmısın renk ve kesım olarak

hülya eger kızıl tonlrında düşünüyosan bakır kumral da iyi olur ben de resi var ama yapamadım galiba

canım bunlar sana yakışabilecek renkler. (bence) birazdan kesimi de yollıcam.
.
.
2eq73tl.jpg

adrianalima457.gif

ehdrue.jpg

bende buraya cavap yazarken nasıl foto ekleyebılırım rumeysacım

eğer internetten yükleyeceksen direkt olarak adresi kopyala(ctrl ve c ye bas) daha sonra
insertimage.gif
butonuna tıkla ve adresi yapıştır. (ctrl ve v ye bas).

ama eğer bilgisayardan resim yükleyeceksen ImageShack® - Image Hosting adresine gir.üstteki boşluğa tıkla resmini seç.resmi seçtikten sonra start upload'a bas. sonrasını halledersin zaten yerimseniben

bu yakışabilir.hatta renk de iyi gider.
istediimsarengiyaseminets6.jpg

.
.
eğer saçını uzun bırakmak istiyorsan böyle bir şey yapabilirsin.
uzun_sac_modeli_341.jpg

.
.
yüzün çok ince olduğu için bu saç yüzünü daha toplu gösterebilir.
2eq73tl.jpg

:
:
şu tip bir saç sana gider.(tabi kakülünü böyle ayırmazsan :) )
10.jpg

.
.
saçını uzuna yakın orta boy istiyorsan da bu keim mükemmel olur diyorum.
ashleyzn5eb1.jpg

bence bunların hepsi sana gidebilecek kesimler.renkle de düşününce gerçekten bambaşka olursun...

bu arada kızıla boyarsan da verdiğim resimlerdeki kızıl tonu çok güzel. hele röfleli olunca.(ki zaten onda da röfle var)

ayyy ılkkını çok beyendım rumeysacım valla çok sagol bana baya yardımcı oldun şu ankı saç kesımım en sondakı gıbı ya ben nişanlıyım nişanlım askerde gelınce dugun yapıcaz hemen o askerden gelene kadar saç renklerımı degıstırmek ıstıyorumkı dugune kadar bana hangı renk gıdecekse o renkte kalmak ıstıyorum

çok beyendım bende 2 resım koyuyorum bunun bırı benım dıgerı pınar altug saçlarımı bu renk istemıstım ama olmadı

Back