bana dua edin kızlar çok ihtiyacım var kesem boş 5haftalık hamişim

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.610
35
37
korkuyorum herkes daha erken diyor ama manevi olarak rahatlmaya ihtiyacım var ne olur banadua edin kızlarrrr

benim oğlum 9 haftalıkken görüldü kesenin içinde.ınşallah sende hayırlısıyla görürsün bebeğini :Saruboceq:

benim oğlum 9 haftalıkken görüldü kesenin içinde.İnşallah sende hayırlısıyla görürsün bebeğini :Saruboceq:

saol cnm sen benimgbi berbat hissettinm öğrenince ben öl hissediyorum ama dualarımda bitmiyo rabbim onu sağlıcaklaversin bize

canim iye korma benimde aynisi olmustu bes haftalikken kese cikmisti bir hafta sonra gittigimde bebegim kalp atislarini bile duymustum

O kadar kötü günlerdi ki hatırlamak bile istemiyorum,eğer tamam deseydim kürtaja alacaklardı beni.Allah korumuş yavrumu.ınşallah hayırlısıyla sende alırsın yavrunu kucağına...

O kadar kötü günlerdi ki hatırlamak bile istemiyorum,eğer tamam deseydim kürtaja alacaklardı beni.Allah korumuş yavrumu.İnşallah hayırlısıyla sende alırsın yavrunu kucağına...

amin c inşallah 9 haftaya kadar görülmeye biliyormuş öle yzıo arkadaşlar kuzuma zarr ziyan elmeden alayım kucağıma inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…