- 3 Mart 2021
- 328
- 202
- 28
- Konu Sahibi imasleeper
Burda daha önce de konu açtım okuyan hikayemi bilir ama yinede anlatayım: Ben hamile kalamıyorum diye hormon testi için adet tarihimden üç gün sonra doktora gittim. Yani 15inde adet olmam lazımdı hormon testi için 17 sinde gitmem lazımdı. Tabi adet değildim olamadım çünkü bu ay. Doktora zor bela bi muane ettirdim kendimi ve rahmin kalın ya erken gebelik ya da adet görceksin dedi. O gün gecesine idrar testi yaptım sabahı beklemedim silik bir çizgi çıktı.kan testi sonucu önce 23 sırasıylada 63 ve 300 çıktı. İki gün araları var. Yarın doktora gidicem artışım iyi duruyor şuanlık ama dua edin inşallah sağlıklı bir gebeliktir Yine de biri beni değerin düşük dış gebelik olabilir boş gebelik olabilir kimyasal olabilir diye o kadar umutlanma şimdiden diye o kadar çok korkuttu ki anlatamam
Lütfen tecrübelerinizden bana yardımcı olun. Bu olayları yaşayanlar nasıl anladınız, böyle bişey olursa ben nasıl anlarım (
Lütfen tecrübelerinizden bana yardımcı olun. Bu olayları yaşayanlar nasıl anladınız, böyle bişey olursa ben nasıl anlarım (