Bana destek olur musunuz?

mrymfyza

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
563
273
18
29
herkese merhaba. konu anlatmıştım sizlere. kizimla beraber babamin evinde hayatima devam ediyorum. bi instagram hesabi actim ve payetli yastik kirlent tarzi seyler dikmeye basladim. bos durmak istemedim. yaza kadar evde durmak istiyorum. annem dikis kursuna gittigi icin haziranda bitecek. kizima bakacak başka kimsem yok :( annemde, kizim ben kursu bitirene kadar sen istedigin isi yapabilirsin dedi evde. istersen hic yapma dedi. ama ben yavas yavas dikim yapmaya basladim instagtam hesabi da actim. lütfen bana destek olur musunuz. özelden hesabi mi isteyen olursa cok ama cok memnum olurum inanin. simdiden cok teşekkür ederim allah razı olsun simdiden.

herkese merhaba. konu anlatmıştım sizlere. kizimla beraber babamin evinde hayatima devam ediyorum. bi instagram hesabi actim ve payetli yastik kirlent tarzi seyler dikmeye basladim. bos durmak istemedim. yaza kadar evde durmak istiyorum. annem dikis kursuna gittigi icin haziranda bitecek. kizima bakacak başka kimsem yok :KK43: annemde, kizim ben kursu bitirene kadar sen istedigin isi yapabilirsin dedi evde. istersen hic yapma dedi. ama ben yavas yavas dikim yapmaya basladim instagtam hesabi da actim. lütfen bana destek olur musunuz. özelden hesabi mi isteyen olursa cok ama cok memnum olurum inanin. simdiden cok teşekkür ederim allah razı olsun simdiden.
:KK9:
ben destek olurum
bosanırsam naparım deyıp pis karakterlı erkeklere omrunuzu adamadıgınız ıcın
cocugunuza daha ıyı hayat sunmak ıcın kendı rahatınızdan fedakarlık yaptıgınız ıcın kesınlıkle destek olurum
ınsallah yolunuz acık olur sansınız bol olur mutlu olursunuz
lutfen bana hesabınızı ozelden yazın hemen takıbe alıp urunlerı ıncelemek ıstıyorum

:KK9:
ben destek olurum
bosanırsam naparım deyıp pis karakterlı erkeklere omrunuzu adamadıgınız ıcın
cocugunuza daha ıyı hayat sunmak ıcın kendı rahatınızdan fedakarlık yaptıgınız ıcın kesınlıkle destek olurum
ınsallah yolunuz acık olur sansınız bol olur mutlu olursunuz
lutfen bana hesabınızı ozelden yazın hemen takıbe alıp urunlerı ıncelemek ıstıyorum
coookkk teşekkür ederim cokk :) size hep dua edecegim...

herkese merhaba. konu anlatmıştım sizlere. kizimla beraber babamin evinde hayatima devam ediyorum. bi instagram hesabi actim ve payetli yastik kirlent tarzi seyler dikmeye basladim. bos durmak istemedim. yaza kadar evde durmak istiyorum. annem dikis kursuna gittigi icin haziranda bitecek. kizima bakacak başka kimsem yok :KK43: annemde, kizim ben kursu bitirene kadar sen istedigin isi yapabilirsin dedi evde. istersen hic yapma dedi. ama ben yavas yavas dikim yapmaya basladim instagtam hesabi da actim. lütfen bana destek olur musunuz. özelden hesabi mi isteyen olursa cok ama cok memnum olurum inanin. simdiden cok teşekkür ederim allah razı olsun simdiden.
Bana gönderir misin hesabını :) maşallah size. Cesaretinizi ,azminizi, duruşunuzu takdir ettim . Allah bol kazanç versin inşallah .

ben takıp gonderdım onaylamasını beklıyorum sabırsızlıkla

ah! keske daha once konu acsaydınız 13 ocak kızımın dogum gunuydu ve onun dogum gunu ıcın aynen boyle bır runner arıyordum pembe pullu

aslında konuyu gırısımcı kadınlar kısmına mı tasısanız ordan dırek hesap ısmı de yazılabılır belkı herkese ulasır

Bana da gönderebilirsin hesabını

Back
X