Bana dert oldu!!

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
kızlar benım sag gozkapagımda sarkma var yaaa dıger gozum yanı kaşım dıyım daha yukarda buda daha aşagıda boyle gozumun ustune düşüyo sankı goz kapagım az az.. dıger gozumde bısey yok bu nıye boyle olduuuuu

kızlar benım sag gozkapagımda sarkma var yaaa dıger gozum yanı kaşım dıyım daha yukarda buda daha aşagıda boyle gozumun ustune düşüyo sankı goz kapagım az az.. dıger gozumde bısey yok bu nıye boyle olduuuuu

Anlamadım ben...
Doktora neden gitmiyorsunuz arkadaşım?

göz kapağı kasınızın, yaşa yada tansiyon, şeker hastalığına bağlı olarak kas gücünü yitirmesiyle ortaya çıkan bir durum bu. ihmal etmeden doktora görünün.

Biz buradan ne yazsak boş canım. Sen ihmal etmeden doktora git bence. Allah acil şifalar versin.

geçmiş olsun canım
elbette önce göz doktoruna git.
gerekirse onlar seni başka alanlara yönlendirirler.

hangı bolumee gıtmelıyımm???

Bence önce göz doktoruna git canım. Belki göz tansiyonun vardır. Annemin de göz tansiyonu sorunu vardı, gözü şişmişti doktora gittiğinde damla verdiler şimdi iyi Allah'a şükür.

cnm önce göz doktoruna git göz doktoru seni nöroloji uzmanına yönlendirecektir bi ihtimal.myastenia gravis olabilirsin kesinlikle bi an önce doktora git acil şifalar diliyorum.

cnm benim cvp yazdım demin ama gitmemiş gözüküo bi an önce göz doktoruna git bi ihtimal o seni nörolojiye yönlendirebilir.myastenia gravis olabilisin hiç bekletme en yakın zamanda dr a git acil şifalar diliyorum..dr dan dönünce de gel yaz buraya cnmyerimseniben

cok tesekkur ederım hepınıze

en kısa zamanda gıtcem ama korkmadım degıl ınsallah bısey yoktur yaaa

ya bu hep böyllemiydi sonradan mi oldu? onu anlayamadim yani birden olmus birseymi
yoksa yapisimi öyle?

ya bu hep böyllemiydi sonradan mi oldu? onu anlayamadim yani birden olmus birseymi
yoksa yapisimi öyle?

son 1 senedır var cnm

ben bıde saclarımı cooook sıkı toplarım boyle acayıp sıkı..acaba ondanmı oldu dıye dusunuyodum hanı gozlerın kasların gerılıyo ya bıraz

hanı oyle aşırı degıl ama dıger gozumle buna baktıgımda bellı oluyo hanı yaşlandıkca kaslar goze dogru ıner ya cok olmasada oyle oldu sag goz kapagım

mrb canım sorunun hakkında bi fikrim yok ama ben seni merak ediyordum..hani eşimi sevmiyorum ayrılacağım falandemiştin ya kışın...ne yaptın canım...hayırlı bi karar aldınmı

Canım geçmiş olsun. Sen eşinden ayrıldın mı bakalım ne yaptın son durum ne ondan haber ver? kaydirigubbakcemile3

son 1 senedır var cnm

ben bıde saclarımı cooook sıkı toplarım boyle acayıp sıkı..acaba ondanmı oldu dıye dusunuyodum hanı gozlerın kasların gerılıyo ya bıraz

hanı oyle aşırı degıl ama dıger gozumle buna baktıgımda bellı oluyo hanı yaşlandıkca kaslar goze dogru ıner ya cok olmasada oyle oldu sag goz kapagım

bence estetik bir sorun bu gecmis olsun yine göz doktoruna gidin nasilsa o söyler

X