- Konu Sahibi asigimkralime
-
Senin sectiklerinden bence dans için 3 ve 5 güzel :)
bide şunu söyliyim. Ferhat göcerin şarkılarındanda düşünebilirisn dans için. Mesela "iki üzüm" çok hoş olabilir. Sözleri falanda uygun olur hem :)
teşekkür ederim,ferhat göçeri düşünmemiştim dikkate alıcam
giriş ve pasta müziği için hangisi sence
daha yeni bitirdim dinlemeyiGiriş müziği için senin seçtiklerinden "4. Enya - Only Time (video) - YouTube enya-only time" güzel bence. Tavsiye olarakda şunları diyim. Çok hareketli demezsen eğer yine ferhat göcer éayrılsak ölürüz biz var :) Ayrılsak Ölürüz Biz (Ferhat Göçer) - YouTube
Sonra bide Can atillanın bir fon müziği var Can Atilla - Rumeli Hisarı'nın Yapılışı (Building Of Rumelian Castle) - YouTube
Bide evanescence My immortal var. Biraz slow bi şarkı. Firkir edin diye döylüyorum Evanescence - My Immortal - YouTube
pasta müziklerine bakmadım daha. bakınca söylerim fikrimi :)
canım benim..
giriş için seçenekler arasındaki en güzel müzik enya---only time bence..
burcu güneşin-selami şahin ben bir kadın sevdim...çok mükemmel bir parça..
kayahan ın parçası da mükemmel..bi aşk hikayesi..
çiçeğim... sana daha değişik müzkler de bulup göndereceğim yakın zamanda..oradan da seçebilirsin.. öpüyorum..
Pasta için senden başka güzel oldu canlandırma yaptım kafamda :) Giriş müziği ben şahsen daha hareketli parçalardan hoşlanıyorum. Ama love story favorimdir her zaman :) Üstelik love story şarkısını dans müziği bile yapabilirsiniz :) Dans müziği olarak BORA ÖZTOPRAK_SENİ SEVİYORUM çok güzel bence hatta harika :) bunu da düşünün. Takı içinde titanic olabilir. Titanic benim dans müziğimdi ikinci dansta hastalığında sağlığında idi :)
teşekkürler...........giriş için= fanfan-la valse
ilk dans için= Rafet el roman -ömrümün sahibi
takı= sezen Aksu- olmaz olsun
pasta= yeşim- aşk alfabesi
bunlara bi bak istersen ben bunlardı çokta güzeldi
bir aşk hikayesini sence nereye koyabiliriz canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?