• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana da yardımcı olur musunuz lütfen ?

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
Mrb arkadaşlar,bende müzik arayışındayım eleye eleye bu kadar şeçim kaldı elimde…Henüz net kararımı vermiş değilim….

Giriş için seçtiğim müzikler (beğeni sırasına göre)
1.Toygar Işıklı - Al Yazmalım - Ana Tema - YouTube toygar ışıklı-al yazmalım
2. Celine Dion - Titanic (LIVE) - YouTube celine dion-titanic
3. LOVE STORY film muzik - YouTube love story film müzik
4. Enya - Only Time (video) - YouTube enya-only time
5. Whitney Houston - I Will Always Love You - YouTube whitney Houston-I always love you
6.Kıbrıs oyun havaları - KARSILAMA HAVASI - YouTube bizim buranın geleneksel müziği Kıbrıs müziği

Dans için seçtiğim müziklerim(beğeni sırasına göre)

1. Baha - Gülü susuz Seni Aşksız Bırakmam YENI - YouTube baha-gülü susuz seni aşksız bırakmam
2. Selamı şahin burcu güneş bir kadın bir adam sevdim
3. Mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta
4. Titanic
5. Kayahan bizimkisi bir aşk hikayesi

Takı için seçtiğim müziklerim(beğeni sırasına göre)

1. LOVE STORY film muzik - YouTube love story film müzik
2. Titanic

Pasta için seçtiğim müziklerim(beğeni sırasına göre)

1.yeşim aşk alfabesi Yeşim - Aşk Alfabesi (1974) - YouTube
2.kayahan bizimkisi bir aşk hikayesi
3.fisun önal senden başka Füsün Önal - Senden başka - YouTube

Evet işte bu kadar,sizlerinde katkılarıyla son kararımı vermek istiyorum arkadaşlar……
Hepsinden birer tane olacak sadece dans müziği iki tane ,sizce hangisini seçmeliyim ?Tabiî ki bunun dışında eklemek istediğiniz olursa da paylaşırsanız sevinirim….
teşekkürler :16:

Senin sectiklerinden bence dans için 3 ve 5 güzel :)
bide şunu söyliyim. Ferhat göcerin şarkılarındanda düşünebilirisn dans için. Mesela "iki üzüm" çok hoş olabilir. Sözleri falanda uygun olur hem :):16:

Son düzenleme:
Senin sectiklerinden bence dans için 3 ve 5 güzel :)
bide şunu söyliyim. Ferhat göcerin şarkılarındanda düşünebilirisn dans için. Mesela "iki üzüm" çok hoş olabilir. Sözleri falanda uygun olur hem :):16:

teşekkür ederim,ferhat göçeri düşünmemiştim dikkate alıcam
giriş ve pasta müziği için hangisi sence

teşekkür ederim,ferhat göçeri düşünmemiştim dikkate alıcam
giriş ve pasta müziği için hangisi sence

daha yeni bitirdim dinlemeyi :D Giriş müziği için senin seçtiklerinden "4. Enya - Only Time (video) - YouTube enya-only time" güzel bence. Tavsiye olarakda şunları diyim. Çok hareketli demezsen eğer yine ferhat göcer éayrılsak ölürüz biz var :) Ayrılsak Ölürüz Biz (Ferhat Göçer) - YouTube

Sonra bide Can atillanın bir fon müziği var Can Atilla - Rumeli Hisarı'nın Yapılışı (Building Of Rumelian Castle) - YouTube

Bide evanescence My immortal var. Biraz slow bi şarkı. Firkir edin diye döylüyorum Evanescence - My Immortal - YouTube

pasta müziklerine bakmadım daha. bakınca söylerim fikrimi :)

daha yeni bitirdim dinlemeyi :D Giriş müziği için senin seçtiklerinden "4. Enya - Only Time (video) - YouTube enya-only time" güzel bence. Tavsiye olarakda şunları diyim. Çok hareketli demezsen eğer yine ferhat göcer éayrılsak ölürüz biz var :) Ayrılsak Ölürüz Biz (Ferhat Göçer) - YouTube

Sonra bide Can atillanın bir fon müziği var Can Atilla - Rumeli Hisarı'nın Yapılışı (Building Of Rumelian Castle) - YouTube

Bide evanescence My immortal var. Biraz slow bi şarkı. Firkir edin diye döylüyorum Evanescence - My Immortal - YouTube

pasta müziklerine bakmadım daha. bakınca söylerim fikrimi :)

canım benim uğraşıp dinleyip yorum yaptığın için çok teşekkür ederim...........
Can Atilla yı dinledim hoş bir müzik ama nedense içim ısınmadı şarkıya....
Evanescence yi çok beğendim hemen kaydettim olabilir....
Ferhat geçer ayrılsak ölürüz biz güzel parça ama sevemedim........
pasta içinde bende senden başka ile aşk alfabesinden gidip geliyorum ama bunlardan biri olacak kesin
onur akın seviyorum seni bende çok derin bir yeri var,benim için değilde çok yakın arkadaşımın ortak şarkılarıydı,kavuşamadılar..ne zaman dinlesem o gelir aklıma,o şarkıyı çaldırıp ta onu üzmek istemem...onların şarkısı çünkü.......

Pasta için senden başka güzel oldu canlandırma yaptım kafamda :) Giriş müziği ben şahsen daha hareketli parçalardan hoşlanıyorum. Ama love story favorimdir her zaman :) Üstelik love story şarkısını dans müziği bile yapabilirsiniz :) Dans müziği olarak BORA ÖZTOPRAK_SENİ SEVİYORUM çok güzel bence hatta harika :) bunu da düşünün. Takı içinde titanic olabilir. Titanic benim dans müziğimdi ikinci dansta hastalığında sağlığında idi :)

canım benim..
giriş için seçenekler arasındaki en güzel müzik enya---only time bence..
burcu güneşin-selami şahin ben bir kadın sevdim...çok mükemmel bir parça..
kayahan ın parçası da mükemmel..bi aşk hikayesi..

çiçeğim... sana daha değişik müzkler de bulup göndereceğim yakın zamanda..oradan da seçebilirsin.. öpüyorum..:16:

giriş için= fanfan-la valse
ilk dans için= Rafet el roman -ömrümün sahibi
takı= sezen Aksu- olmaz olsun
pasta= yeşim- aşk alfabesi

bunlara bi bak istersen ben bunlardı çokta güzeldi

canım benim..
giriş için seçenekler arasındaki en güzel müzik enya---only time bence..
burcu güneşin-selami şahin ben bir kadın sevdim...çok mükemmel bir parça..
kayahan ın parçası da mükemmel..bi aşk hikayesi..

çiçeğim... sana daha değişik müzkler de bulup göndereceğim yakın zamanda..oradan da seçebilirsin.. öpüyorum..:16:

çiçeğim bende o dans şarkısını çok seviyorum ilk duyduğumdan itibaren çok hoşuma gitmişti ama sözleri çok diye biraz kenarda bıraktım...

bir aşk hikayesini sence nereye koyabiliriz canım...

Pasta için senden başka güzel oldu canlandırma yaptım kafamda :) Giriş müziği ben şahsen daha hareketli parçalardan hoşlanıyorum. Ama love story favorimdir her zaman :) Üstelik love story şarkısını dans müziği bile yapabilirsiniz :) Dans müziği olarak BORA ÖZTOPRAK_SENİ SEVİYORUM çok güzel bence hatta harika :) bunu da düşünün. Takı içinde titanic olabilir. Titanic benim dans müziğimdi ikinci dansta hastalığında sağlığında idi :)

giriş için= fanfan-la valse
ilk dans için= Rafet el roman -ömrümün sahibi
takı= sezen Aksu- olmaz olsun
pasta= yeşim- aşk alfabesi

bunlara bi bak istersen ben bunlardı çokta güzeldi
teşekkürler...........

Son düzenleme:
bir aşk hikayesini sence nereye koyabiliriz canım...

ruhumm..pasta kesimi için bence çok uygun..sen de pasta kesimi için seçenekler arasına koymuşsun :) .. isabetli olur bence... hem aşırı durgun değil hem aşırı hareketli değil... ortası yani çok iyi..

ama burada genelde pasta kesimi sırasında hareketli parçalar tercih ediliyor... ama sanki bu parça en uygunuymuş gibi geldi bana..

Son düzenleme:
Back