KKperisi KaLp (: Kayıtlı Üye 19 Haziran 2011 153 0 46 İzmir 24 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KKperisi #1 osmangazi ünv sağlık kurumları yöneticiliği anadolu ünv sivil hava ulaştırma işletmeciliği mi
nazlihilal AnneOldumBen Kayıtlı Üye 2 Nisan 2011 1.883 7 158 24 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KKperisi #2 Sağlık kurumları diyebilirim çünkü sağlığın önü her zaman açık. Diğer tercih hakkında pek bilgim yok ve rabet gördüğünü de zannetmiyorum. Ama araştır eğer ümit vadeden bir bölümse neden olmasın.
Sağlık kurumları diyebilirim çünkü sağlığın önü her zaman açık. Diğer tercih hakkında pek bilgim yok ve rabet gördüğünü de zannetmiyorum. Ama araştır eğer ümit vadeden bir bölümse neden olmasın.
nerkil Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2011 391 3 116 İstanbul 24 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KKperisi #3 ben de sağlık derim. mezun olana kadar devlet hastanesi diye bir şey kalmayabilir bile... yani ikisinin de önü açık tabii ama sağlık sektöründe daha çok imkan bulabilirsin.
ben de sağlık derim. mezun olana kadar devlet hastanesi diye bir şey kalmayabilir bile... yani ikisinin de önü açık tabii ama sağlık sektöründe daha çok imkan bulabilirsin.
yagmur55 eymenim Kayıtlı Üye 12 Nisan 2009 1.112 0 116 İstanbul 24 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KKperisi #4 sivil hava bence tercih programlarını takip ediyosan geleceği olan bir bölüm deniliyor....