• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana da yardım edin kızlar :(

prensess38

Adım adım hedefe...
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
1.792
2.491
108
öncelikle konuyu nereye açsam bilemedim en son buraya karar verdim .. eşimle çocuk istiyoruz bunun için doktora gidecektik pazartesi ama benim adetim erken geldi ve bugün oldum .. bildiğim kadarıyla testler için adetin üçüncü günü gitmek gerekiyor demi ? ikinci ya da dördüncü gün olursa olmuyor mu ? tecrübesi olanlar paylaşsın lütfen tüm planlarım alt üst oldu o_O

Evet,ille de 3. Gunu oluyor. Doktorum gecen ay adetin 3. Gunu gel testleri tekrarlayalim eger 3. Gun pazara denk gelirse onumuzdeki ayi bekle 4. Gun gelme dedi

Evet,ille de 3. Gunu oluyor. Doktorum gecen ay adetin 3. Gunu gel testleri tekrarlayalim eger 3. Gun pazara denk gelirse onumuzdeki ayi bekle 4. Gun gelme dedi
hadi ya :s ilk defa izni falan denk getirmiştik adetin erken geleceği tuttu :( üçüncü gün cumartesi ama randevu alabilir miyim bilmiyorum deniycem :(

öncelikle konuyu nereye açsam bilemedim en son buraya karar verdim .. eşimle çocuk istiyoruz bunun için doktora gidecektik pazartesi ama benim adetim erken geldi ve bugün oldum .. bildiğim kadarıyla testler için adetin üçüncü günü gitmek gerekiyor demi ? ikinci ya da dördüncü gün olursa olmuyor mu ? tecrübesi olanlar paylaşsın lütfen tüm planlarım alt üst oldu o_O
Bende ikinci gün olabilir diye biliyorum cnm şansını dene boşa zaman kaybetme

Bende ikinci gün olabilir diye biliyorum cnm şansını dene boşa zaman kaybetme
cevabınız için teşekkürler.. biz kırıkkaledeyiz şuan iş dolayısıyla doktora kayseriye gidecez yani en erken cumartesi gidebilirdim o da resmi tatile denk geldi :s beşinci gün gidicem yani pazartesi bakalım hayırlısı artık ..

Yok mu başka cevap verecek kimse :( pazartesi yani beşinci gün gitsem degerler doğru çıkmaz mi ki :/ doktor olur gel dedi ama emin olamıyorum izin alıp gidecez iznimiz yanarsa bi de :'(

Back