bana da yardım eder misiniz lütfen :(

LEYL85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
55
0
36
40
Yalova
slm bayanlar.sizden yardım beklediğim bir konu var ama konuyu nereye açmam gerektiğini bilmediğim için burdan açıyorum.cmt günü eşimin doğum günü var ve ben ona hediye almadım henüz.farklı ve özel bir hediye olsun istiyorum ama bu konuda maalesef biraz kıtım.lütfen bana fikirlerinizle destekolur musunuz.şimdiden teşekkür ediyorum hepinize :)

Bende ilginç fikir çok yalnız eşiniz nasıl bir insan nelerden hoşlanır , bunu bilmeden kimsenin fikir verebilceğini sanmıyorum canm:

Bu konuyla ilgili bir topik vardı.Eşe sevgiliye süpriz ne yapabilirim ne alabilirim diye.İki gün önce okudum.Bulursam paylaşırım sizde bir araştırın.

canım ben forma alıcam bursasporlu kendisi bursaspor forması alıp arkasına adını yazdırıcam biliyorum iyi bi fikir değil ama ağzını aradım forma istiyor galiba :) deli olucam ya ben daha uygun fiyatlı birşey almayı düşünüyodum ama napalım kıyıcaz artık paraya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…