Bana da fikir verebilir misiniz?

Üzüldüm durumuna.Seninde ALLAH yardımcın olsun insallah düzelirsin canım.

aminnnnn cnnm güldüm valla annene ama bebği fazla uzatma hatta hiç korunma derim çeken biri olarak zaman kaybetme hemencik kavuşursun bebişine inşallh

Güldürdüysem ne mutlu bana:) bi yandan çok istiyorum hemen olmasını, bi yandanda nişanlım istemediği için istemiyorum, o diyor ki en az 1 sene geçsin öyle yapalım diyor. Ama nasip kısmet Rabbimin ne zaman vereceği hiç belli olmaz. İnsallah seninde benimde olur..

saol cnm anlatsaydın ona bak böyle zorluklar çekebiliriz bebiş zor oluyo diye bende bir sene geçsin istiyodum eşim çok istiyodu bnm sonradan onu kıramadım bıraktık korunmayı keşke başından eşimi dinleseydim diyorum nese cnm ben çıkar knsrz sonra öptümm

Anlatıyorum ama erkek işte. İnsallah ikna ederim onu da benim de çocugum olur ilerde grsrz

cnm bebiş istiyomusun bende diamorfin kullanıyorum şeker direncim yok bnm dr zorla yazdırdım iyi geliyo diye midemi çok bulandırdı başlarda şimdi alıştım kilolumusun bu arada malum pko

bebiş düşünmüyorum 2yıl kadar. kullandığın diamorfin ne için? pko dolayı kiloluyum 1aydır diyetteyim canım inş sonuç almaya başladım devamı gelmesi dileğiyle

bebiş düşünmüyorum 2yıl kadar. kullandığın diamorfin ne için? pko dolayı kiloluyum 1aydır diyetteyim canım inş sonuç almaya başladım devamı gelmesi dileğiyle

cnm pkoluysan bide kiloluysan düşün bence derim diaforminde aynı senn ilacın gibi pko için kilo vermeyide kolaylaştırıyo ben şuan kilolu değilim 5 ay önce bende diyete başladım 17 kilo verdim dahada devam ediyorum inşallh sende istediğine kavuşursun cnm ama sonradan bnm gibi pişman olmassın nie korundum diye

doğru kısmet herkezede söyleme çocuk istediğini seni çok strese sokuyolar olmadımı daha diye eşin sen bil yeter

Aynen ya doğru söylüyorsun canım. Benim ablamında 6 yasında ki oğlundan snra oda ikinciyi istedi hiç bi sağlık problemi olmamasına ragmen 2 sene uğraştılar olmadı. Bi de kafasına çok takıyordu herkes baskı uyguluyordu. Geçen sene hamile kaldı sonunda, çok tatlı bi kız yegenim oldu. ALLAH a şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin (amin)

amin cnm stres olmamak mümkün değil çocuk planlayınca her hamile her çocuk gözüne batıyo sanki sana inat gibi nere baksan hamile çıkıyo ama en başta sabır ben onu diliyorum rabbim herkeze sabır versin

amin cnm stres olmamak mümkün değil çocuk planlayınca her hamile her çocuk gözüne batıyo sanki sana inat gibi nere baksan hamile çıkıyo ama en başta sabır ben onu diliyorum rabbim herkeze sabır versin

Amin cümlemize insallah :) İnsallah bende o günleri görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…