Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
batına daha çok varmış canım;o akıntı yumurtlama ile ilgili olabilir.Bende de şu sıralar bulantı varmış gbi geliyor,aklımızın bir oyunu olabilir.Ama inşallah bebiş ile ilgilidir.kizlar 3 gundur kasik agrim war ara arada mide bulantisi en onemliside su gibi renksiz kokusuz akintm oluyor sanki adet oldugumu hissediyorm kontrol ediyorm surekli..sizce bunn sebebi ne olabilir..benm bat 12 aralik heveslenmek istemiyrm ama umut iste..
of ya hamile deilsek adet olalım böle beklemek çok zor..
benim 13 ekimde olmam lazımdı..
8 gün geçti..
14 ekimde kan testi yaptrdım 0.1 negatifti..
neyse eve geldim adet olurum dedim moralim bozulmuştu burada bi çok yazı okudum geç döllenme ile ilgili..tabi hemen umutlandım..
dün ve bugun benim acaip şekilde agrım var ama adet agrısı hani ilk gün agrın olur ya aynen öle sadece kan gelmiyor tek fark bu...
hatta sabah uyandıgımda keisn adet oluyorum dedim baktım bşy yok..
idrar testi yaptım dün o da negatif..
doktora gidip hamile deilsin dedigini duymak istemiyorum..
çünkü 1 hafta önceki kan testinde negatif olunca çok üzülmüştüm
inş hamileyizdir kıslar
kizlar 3 gundur kasik agrim war ara arada mide bulantisi en onemliside su gibi renksiz kokusuz akintm oluyor sanki adet oldugumu hissediyorm kontrol ediyorm surekli..sizce bunn sebebi ne olabilir..benm bat 12 aralik heveslenmek istemiyrm ama umut iste..