Bana da bir bakar mısınız

Favelayn

İçerden yeni çıktım
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
2.140
3.744
63
Arkadaşlar hepinize merhaba
Ben lazer epilasyona gidiyordum sözleşmemde 10 seans yazıyor ama bitiş garantili yapıyoruz dediler 5 seansa girdim ve hamile kaldım ara verdikten sonra tekrar devam ettim 10. Seansımda bana bu son seansın dediler. Yetkili ile görüştüm hamile kaldığın için bitiş Garanti ortadan kalktı dediler.
Ve benim normalde 5 seanstan sonra jileti bırakıp makine ile kısaltmak gerekiyormuş bunu 10. Seansımda öğrendim.
Bana bunu neden zamanında söylemediniz dediğimde şanssızlık olmuş seninki estetisyenlerin suçu deyip hiç üzerlerine alınmadılar sonra tartışma çıktı 2 seans daha hediye ediyoruz dediler hakkım olanı hediye etmiş oldular. Sözleşmelerinde hamilelikle ilgili herhangi bir şey yazmıyordu ama bitiş garantisi de yazmıyordu.
Ben hamile kaldığmda seansimi dondurmak için gittim bana yine böyle bir şeyden hiç bahsetmediler aynı şekilde devam edecek dediler.
ben bu konuda hakkımı nasıl arayabilirim bildiğim kadarıyla ses kaydı görüntü almak yasalara aykırı ama nasıl ispatlayacağım. İlk başta keşke sözleşmeye yazdırsaydim ama hiç düşünemedim işte tavsiyesi olan varsa lütfen bekliyorum
Şimdiden çok teşekkür ederim

Maalasef sözleşmede yoksa aranacak bir hakkınız da yok demektir . Bu iş meseleleri hep böyle, ne kadar güvenilir görünseler de baştan tedbirli olup ince eleyip sık dokumakta fayda var. Şuan hakkınızı zaten vermişler sanırım, yine bir sorun çıkarsa en fazla şikayetim var gibi sitelere yazarsınız.

Sözleşmede ne hamilelik ne de bitiş garantisi yazmıyormuş.Bence pek bişey iddia edemezsiniz.Söz uçar yazı kalır lafı galiba bu durumlar için.

Sözleşmede böyşe bir madde olmadığı için size haklarınızı vermeleri gerekir. Sözleşmede Hamile kalınması durumunda bitiş garantisi sona erer yazmıyorki ,

Normalde bitene kadar devam edecekti şu an sadece 2 seans daha verdiler

Sözleşmede böyşe bir madde olmadığı için size haklarınızı vermeleri gerekir. Sözleşmede Hamile kalınması durumunda bitiş garantisi sona erer yazmıyorki ,
Sözleşmede bitiş garantisi ile ilgili hiçbir şey yazmıyor keşke ekletseydim

Hamilelik araya girdiği için haklı olabilirler. Hormonlar değiştiği için lazerli olsanız bile tekrar çıkabiliyor.
Ne zaman döndünüz peki? Emzirirken mi?
Doktorun tavsiyesi üzerine ilk bir yıl gitmedim emziriyorum hala , ama o 5 seansta dökülen tüyler geri çıkmadı ben hep kısaltma uyguladım bu süre boyunca hatta onlar bile şaşırdı görünce iyi başa donmemisiz demislerdi

Benim anlamadığım hamile kalmakla sözleşmenin artık geçerli olmayışı ne alaka ?
Bide şu şu durumlarda bitiş garantili değil tarzı birşey yazmıyorsa bence hakkınızı alabilirsiniz ? Ay ne saçma . Millet birbirini enayi yerine koyuyor resmen . Sinir oluyorum

Ben hamılelık oncesı 12 seans gıttım ama tabı bıtme garantılıydı bıtmedı patronları ıle konustum bana bı tanr hedıye verdıler gıtmedım zaten hamıle kaldıö dogum yaptım suan baya bı dokulme var ama onceden agda ıle alırdım sımdı cıkan yerlerın ustunden makıne ıle geçiyorum yanı baya baya döküldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…