Saç Rengi ve Saç Boyama bana da bi el atın..

gulbeyaz_31

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
817
40
123
37
Niğde
meraba arkadaşlar yine yardımlarınıza ihtiyacım var.. benim nişanım mart sonu olacak ama heyecanı stresi şimdiden sardı bile.. normalde saçlarıma röfle yaptırdım 2 ay önce bi kerede dip boyası yaptırdım şimdi kendi saçlarım çıkıo uzadılar biraz daha fakat şöyle bi sorunum var nişan kıyafetim alındı ve rengi sarı baya parlak gösterişli ama çoğu kişi saçlarımında sarı olmasından dolayı yakışmayacağını düşünüo ve kahve köpüğü ya da açık bi kahve tonuna boyat diolar sizce ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var bu arada saçımın normal rengi siyah ve beyaz tenliyim..şimdiden teşekkürler cevaplarınız için..

canım bencede acık birkahveye boyat parlak bir kahve olsun elbisen sarı sen acık tenli sacta sarı olunca cok parlar bence

Sarı saç sana yakışıyorsa eğer,keşke elbiseyi farklı bi renk alsaydın..
elbise için saç rengi değiştirmek ne kadar mantıklı bilemiyorumCADIARZU
bu arada mutluluklar dilerim:)))

bak bi kaç tane sarı saçlı ve sarı elbiseli foto buldum
bence soluk durmamışyerimsenibenayy ben sarı saçı çok seviyorum ya ondan heralde koyultmana gönlüm razı olmadıkaydirigubbakcemile3tabi son karar seninyerimseniben

URL=http://img525.imageshack.us/i/91910292.jpg/]
[/URL]

ayy sonbahar arkadaşım 3. fotodaki sarı elbise varya işte ona benziyo elbisemin rengi..aslında bende sarı saçı çok seviyorum ve nişanlımda yakıştığını söylüyo ama kararsız kaldım..

çok sarı sarı olur diosan içine sinmiosa bir iki ton koyultsan yeter saçını kahve köpüğü bal köpüğü v.s. renkler yada kumral

bence saç rengini değiştirme, çok daha havalı bir renk, nişan, düğün için hoş olur. örneklerdeki resimlerde de güzel görünüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…