Merhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim. Cok sukur çok mutluyuz. Etrafımızdakiler imrendiklerini söylerler. Çocuk istiyoruz her ay denememize rağmen olmuyor.. doktora gittim hormon testleri yaptırdım bir sorun görünmüyor. Şimdi diyeceksiniz ki büyü ne alaka? Kan bağımın olduğu biriyle husumetimiz var. Iftiraya uğradım. Ama Allah katında icim rahat çok şükür ona havale ettim. ( sadece bana degil bi cok kisiye zarari dokunmus insanlar bunlar) bu kişininde çocuğu olmuyor biliyoruz yıllardır evliler. Sizce bu kişi bana beddua etmiş yada büyü gibi bişey yaptırmış olabilir mi? Hani benim olmuyor onunda olmasın gibisinden? Lütfen kafayı yemek üzereyim.. aklimdan bu tarz şeyler çıkmıyor.
Saçmalamayın lütfen ve bir an önce bu düşüncelerden kurtulun. Bir sorun olmadıpı halde stresten çocuğu olmayan millyonlarca insan var.Merhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim. Cok sukur çok mutluyuz. Etrafımızdakiler imrendiklerini söylerler. Çocuk istiyoruz her ay denememize rağmen olmuyor.. doktora gittim hormon testleri yaptırdım bir sorun görünmüyor. Şimdi diyeceksiniz ki büyü ne alaka? Kan bağımın olduğu biriyle husumetimiz var. Iftiraya uğradım. Ama Allah katında icim rahat çok şükür ona havale ettim. ( sadece bana degil bi cok kisiye zarari dokunmus insanlar bunlar) bu kişininde çocuğu olmuyor biliyoruz yıllardır evliler. Sizce bu kişi bana beddua etmiş yada büyü gibi bişey yaptırmış olabilir mi? Hani benim olmuyor onunda olmasın gibisinden? Lütfen kafayı yemek üzereyim.. aklimdan bu tarz şeyler çıkmıyor.
haklının bedduası Allah katında yer alabilir yada mazlumun ahı diyelim.Merhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim. Cok sukur çok mutluyuz. Etrafımızdakiler imrendiklerini söylerler. Çocuk istiyoruz her ay denememize rağmen olmuyor.. doktora gittim hormon testleri yaptırdım bir sorun görünmüyor. Şimdi diyeceksiniz ki büyü ne alaka? Kan bağımın olduğu biriyle husumetimiz var. Iftiraya uğradım. Ama Allah katında icim rahat çok şükür ona havale ettim. ( sadece bana degil bi cok kisiye zarari dokunmus insanlar bunlar) bu kişininde çocuğu olmuyor biliyoruz yıllardır evliler. Sizce bu kişi bana beddua etmiş yada büyü gibi bişey yaptırmış olabilir mi? Hani benim olmuyor onunda olmasın gibisinden? Lütfen kafayı yemek üzereyim.. aklimdan bu tarz şeyler çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?