bana bu şaldan örebilecek var mı?????

bu modeli aldığınız sitede ip markası yazıyorsa onu verir misiniz renkler tam tutar en azından. eğer yazmıyorsa alize nin sitesinden renklerine bakıp beğendiğinizi söylerseniz daha iyi olur. antalya dayım. ip + 35 tl örerim

ben aynısnı kendime yapmıştım hatta ikincisinide bi başkasına yapıodum yarım kaldı hamile olmasam yapardım sizede..

EVET KIZLAR AYKADAŞIMIZIN SİPARİŞİNİ ABLAM ÖRDÜ.........İP AZ GİTSİN DİYE ÇİCEKLERİN DOLGUSUNDAN ASLA KAÇMADI.... BİRİNCİ KALİTE İPLE ÖRÜLDÜ.....ALİZE ANGRO BATİK KULLANILDI....2 tane yumak nerdeyse bitti...tanesi 4 tl iplerin..
Örmesi tam 5 gün sürdü

Parayla şal ören bazı bayanlar ütüyle örgüyü mahvediyorlar......düzgün görülsün diye basıyorlar ütüyü ....ablam asla böyle bir şey yapmadı......ne görüyorsanız o......emeğinden ve malzemeden kaçmadan çoookkk uygun bir fiyata ördü......ben bayıldım bir tane de kendime istedimmm........İSTEYENLER OLURSA SİPARİŞ ALIYORUZ.......SADECE 30 tl......

Resmi büyütmek için lütfen üstüne tıklayın .....

aaayyy süpeeeerrr olmuşşşşş çok beğendim teşekkürler ... Ne zaman gönderebilirisiniz :)

Canım pazartesi ya da en geç salı gönderim yaparız....dediğim gibi çook ihtiyaçı olan biri yaptı bunu....ekstra sipariş alına bilirse çok mutlu oluruz.....çok özenmişş çokkkk.....iyi günler de kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…