- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.514
- 358
Abimin samimi oldugu bir arkadasi var Ahmet hoca. Benim cok yakin bir arkadasim Ahmet hocaya asik olmuştu. Hayatinda hic sevgilisi olmamıştı bu arkadasimin. Zaten Kuran hocasiydi, cok muhafazakardi.
Abimin telefonundan aldim numarayi. Once mesaj atti. Tabi yanlis numara ayaklarıyla.
Tabi muhabbeti uzatmak için cesitli yollara basvurduk.
Biz bu Ahmet hocaya cok guveniyorduk. Efendi, ahlakli falan filan diye.
Neyse iste arkadasim cok agirbasli, olgunca mesajlar attikca o sac rengini, kilosunu vucut olculerini falan sormaya basladi.
Boylece 2 gunun sonunda israrla bulusmak istedi. Ve evine davet etti. Biz sok
"Gelirken etek giy, altina da tayt giy" demis.
Bu kadar yil gecti aradan hala etek ve tayt fantazisini cozemedik.
Ahmet hoca simdi baskasiyla evli bir oglu var. Arkadasim baskasiyla evli bir oglu var.
Ahmet hocayi annemler davet eder sık sık . Karisina sorasim var. Kocan etek tayt kombinasyonunu cok mu seviyo kiz?
Şutladı bu adamı daha o zamanlar. geçenlerde yeni birinden bahsediyodu sanırım ayrılacaktı. yalnız 2.5 sene olmuş şok oldum :))Öf ne konuydu.
Başka bir konuda referans gosterilmesiyle koptum geldim buraya . saatlerce okudum valla
Teocu kız şu anki ahvalin nedir?
Bitti gitti mi Polis mevzusu?
Mutlu musun şimdi?
Ya yeni bir benzer konuda bir arkadas linki vermiş de benı de sardı gece gece . okudukca okudum:))Şutladı bu adamı daha o zamanlar. geçenlerde yeni birinden bahsediyodu sanırım ayrılacaktı. yalnız 2.5 sene olmuş şok oldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?