Bana birşeyler oluyor

Bu kişi polis değil mi görev icabı diskoyada gider,barada gider belki görevdeydi o gün.

evet ıcım rahat en azından..dun brazda kafası ıyıydı sanırımm sımdı ayılmss arayıp druyor acmayı dusunmuyorum.
allaha sukurr grdum rahatladı ıcımmm
guzel duaların ıcn sagoll

hay allahım ya hıc böle bı son beklemıyordm anlat kız herseyı ben oydum de ama uygun degılız bırbırımıze kusura bakma de arama bundan sonra de neyı kaybettıgını görsün !!! ay çok kızdım

Aneeeyyyy ne olmuş bu konunun sonu böyle?
Herkesin yasam tarzina saygi duyalim ama sana uygun degilse unut gitsin.
Üzüldüm valla ne desem bilemedim..

Teocukız hakkında hayırlısı olsun. Kandil gerçekten hayırlara vesile olmuş. Allah yolunu açık etsin.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

ısrar ederse şoyle dcem:
ben sızın farklı bırı oldgnzu dsunmustum.yasam tarzımız uygun degıl szınle grsmek ıstemıyorum

Aneeeyyyy ne olmuş bu konunun sonu böyle?
Herkesin yasam tarzina saygi duyalim ama sana uygun degilse unut gitsin.
Üzüldüm valla ne desem bilemedim..

ay cnm hem yasam tarzı uygun degıll hem konsma tarzı o kadar basıtkıı
uzulme cnm valla bnm ıcım cok rahat.allah gercek yuzunu gsterdıııı

ısrar ederse şoyle dcem:
ben sızın farklı bırı oldgnzu dsunmustum.yasam tarzımız uygun degıl szınle grsmek ıstemıyorum

tatlım aç konuş kendini tanıt benim hayalimdeki siz başkaydınız de anladımki yaşam tarzlarımız uymuyor boşuna size ulaşmışım de dumur olsun o da inşallah vlla aynen konuş artık saklama kendini bakalım o düşünsün sonra kaybettiği şeyi

canım smdı msj attım bakalım ne dyecek.eger ararsa acıp cıddı cıddı konscam vee bu sekılde acıklayıp aramasını ıstemedıgımı sylucem kndı derdıne yansnnn

ben olsam mesaj atıpta bulaşmazdım.
şimdi karşılıklı mesajlaşmaya gider,iyice rahatsız da edebilir.

aynen yaa ben ve gamken ugrastııkk burda sızlerde o kadar bekldnz heyacanla aman bsverrr iğrencc adaaaam

arıyormu hala geceyı nerde söndürdün de allah senı kahretmesın ne zamandır ugraşıyordm böylemı olucaktı sonu de kapa suratına telefonu snra bır gram akıl yok şu erkeklerde ya

canım smdı msj attım bakalım ne dyecek.eger ararsa acıp cıddı cıddı konscam vee bu sekılde acıklayıp aramasını ıstemedıgımı sylucem kndı derdıne yansnnn

heh çok iyi konuş tabii anlasın ne kaybettiğini ne yazdın mesaja kız

arıyormu hala geceyı nerde söndürdün de allah senı kahretmesın ne zamandır ugraşıyordm böylemı olucaktı sonu de kapa suratına telefonu snra bır gram akıl yok şu erkeklerde ya

valla size çooookk katılıyorum kızcağız neler yaptı uğruna adama bak yaa bende sinir oldum

mesaj atmışsın bile:)
hakkında hayırlısı olsun canım

heh çok iyi konuş tabii anlasın ne kaybettiğini ne yazdın mesaja kız

sımdı dıscodan cıkınca takmstr bır rusu kolunaa oooo sabahlar olmasın.napım bn byle adamı .
Valaa aynen ole dcem ararsa allh kahretmesın senın ıcn ne ugrastk dyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…