yok cnm bununla once fake hesaptan konsyrduk bu arkadaslarının ona saka yaptgını dusunduu braz argo konstu sınırlendm senı utandrcam al bu numarayı dedım.aradı sesler gelıyorr ama anlsamıyruz yogun sesten dolayı.bnde kapattım telı.msj falan attı dıscodayım oyuzden ses var dedıı soka grdımmm yazdıklarına cvp bıle vermedım o vakıtt
evet ıcım rahat en azından..dun brazda kafası ıyıydı sanırımm sımdı ayılmss arayıp druyor acmayı dusunmuyorum.
allaha sukurr grdum rahatladı ıcımmm
guzel duaların ıcn sagoll
Bu kişi polis değil mi görev icabı diskoyada gider,barada gider belki görevdeydi o gün.
ısrar ederse şoyle dcem:hay allahım ya hıc böle bı son beklemıyordm anlat kız herseyı ben oydum de ama uygun degılız bırbırımıze kusura bakma de arama bundan sonra de neyı kaybettıgını görsün !!! ay çok kızdım
Teocukız hakkında hayırlısı olsun. Kandil gerçekten hayırlara vesile olmuş. Allah yolunu açık etsin.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Aneeeyyyy ne olmuş bu konunun sonu böyle?
Herkesin yasam tarzina saygi duyalim ama sana uygun degilse unut gitsin.
Üzüldüm valla ne desem bilemedim..
ısrar ederse şoyle dcem:
ben sızın farklı bırı oldgnzu dsunmustum.yasam tarzımız uygun degıl szınle grsmek ıstemıyorum
bence msj at söyle sınır oldum ya sen okdar ugraş dur allahım ya kaç gundur beklıyoruz burda
ısrar ederse şoyle dcem:
ben sızın farklı bırı oldgnzu dsunmustum.yasam tarzımız uygun degıl szınle grsmek ıstemıyorum
tatlım aç konuş kendini tanıt benim hayalimdeki siz başkaydınız de anladımki yaşam tarzlarımız uymuyor boşuna size ulaşmışım de dumur olsun o da inşallah vlla aynen konuş artık saklama kendini bakalım o düşünsün sonra kaybettiği şeyi
aynen yaa ben ve gamken ugrastııkk burda sızlerde o kadar bekldnz heyacanlaaman bsverrr iğrencc adaaaam
canım smdı msj attım bakalım ne dyecek.eger ararsa acıp cıddı cıddı konscam vee bu sekılde acıklayıp aramasını ıstemedıgımı sylucem kndı derdıne yansnnn
ben olsam mesaj atıpta bulaşmazdım.
şimdi karşılıklı mesajlaşmaya gider,iyice rahatsız da edebilir.
ben olsam mesaj atıpta bulaşmazdım.
şimdi karşılıklı mesajlaşmaya gider,iyice rahatsız da edebilir.
arıyormu hala geceyı nerde söndürdün de allah senı kahretmesın ne zamandır ugraşıyordm böylemı olucaktı sonu de kapa suratına telefonu snra bır gram akıl yok şu erkeklerde ya
mesaj atmışsın bile:)
hakkında hayırlısı olsun canım
arıyormu hala geceyı nerde söndürdün de allah senı kahretmesın ne zamandır ugraşıyordm böylemı olucaktı sonu de kapa suratına telefonu snra bır gram akıl yok şu erkeklerde ya
heh çok iyi konuş tabii anlasın ne kaybettiğini ne yazdın mesaja kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?