Baştan sona heyecanla,merakla okudum gelişmeleri.Bu işin sonu nasıl bitecek diye merakla bekliyorum ben de artık.İnşallah gönlünce gelişir her şey
Yaaa ömrümü yediniz yeminleeee �� feyk hesapla.bilmem neyle uğraşma yaaa valla at bi mesaj böyle böyle de içinde kalmasın. Hayay kısa. Ben olsaydım coooooktan açılmıştım. Aşk ta gurura yer yok maalesef
'Anne olmak istiyorum'
kız teo ne uğraşıyon fake le falan açıl gitsin bizde rahatlayalım sende :) valla görüşmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz hade bakem ras gele...
kızlar nasıl soyleyecegımı bılemıyorum.gece gamkenle allak bullak olduk.Benım hoslandgm bana masumane duyguları oldugunu dusundugum adam dun aksam antalya kemer dıscodaydı ve bu adam tahmınlerımıze gore 35 yasında. .yanlıs anlasılmasın kımsenın ınancını yasam tarzını sorgulayacak bırı degılım.ama ben boyle bırını beklememstım.bnm hala kım oldugumu bılmıyor bu saatten snrada bılmesını ıstemıyorum
kızlar nasıl soyleyecegımı bılemıyorum.gece gamkenle allak bullak olduk.Benım hoslandgm bana masumane duyguları oldugunu dusundugum adam dun aksam antalya kemer dıscodaydı ve bu adam tahmınlerımıze gore 35 yasında. .yanlıs anlasılmasın kımsenın ınancını yasam tarzını sorgulayacak bırı degılım.ama ben boyle bırını beklememstım.bnm hala kım oldugumu bılmıyor bu saatten snrada bılmesını ıstemıyorum
kesınlıkle uygun degıll .yasam tarzı bu sekılde olabılır fakat kandıl gecesi bıle bu yapılıyorsa bn o insandan korkarım.Yaşam tarzı sana uygun değilse kesinlikle unut gitsin. Denk olmayan hayatlar birleşince mutluluk değil pişmanlık oluyor ne yazık ki
'Anne olmak istiyorum'
Yaşam tarzı,inanç bu tarz değerler çok önemli eğer ki zaten seninle uyuşmuyorsa boşver canım sonradan sorun olmasındansa hiç olmasın daha iyi bence.Hakkında hayırlısı olsun canım
teocum kandil kandil gerçekten kesin kesin disco damıymış eminmisin şok yanii
canım facebooktan mı görüyorsun sen bunları?
tatile mi gitmiş yani?
öyleyse bencede uygun değil,demek ki hayırlı değilmiş,
önceden gördüğün iyi oldu.
yok cnm bununla once fake hesaptan konsyrduk bu arkadaslarının ona saka yaptgını dusunduu braz argo konstu sınırlendm senı utandrcam al bu numarayı dedım.aradı sesler gelıyorr ama anlsamıyruz yogun sesten dolayı.bnde kapattım telı.msj falan attı dıscodayım oyuzden ses var dedıı soka grdımmm yazdıklarına cvp bıle vermedım o vakıtt
yok cnm bununla once fake hesaptan konsyrduk bu arkadaslarının ona saka yaptgını dusunduu braz argo konstu sınırlendm senı utandrcam al bu numarayı dedım.aradı sesler gelıyorr ama anlsamıyruz yogun sesten dolayı.bnde kapattım telı.msj falan attı dıscodayım oyuzden ses var dedıı soka grdımmm yazdıklarına cvp bıle vermedım o vakıtt
inanmıyorum kandilde disco da olması hoş değil hayırlısı hakkında bence haklısın kork bu tür insandan kork Allahtan korkmayandan!!
iyi ki önceden görmüşsün en doğal halini,
hem üzüldüm hem sevindim aslında
geçmiş olsun tekrar
yasadgm hayal kırıkklıgını bır bılsen. o saf masum bakıslar nerdeee,o kandılde dıscoya gden adam nerdeee
ayy bitanem anlıyorum seni sen elinden geleni yaptın bu yüzünü görmen iyi olmuşş üzülmee rabbim hakkında hayırlı yazılar yazsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?